Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk

Benchmarking Undersøgelse

Hvordan kan digital innovation præge din organisation?

Hvad er digital innovation, eller som mange kalder det, digital transformation, helt præcis? 
Hvorfor er det så vigtigt at tilpasse sin virksomhedsstrategi til den? 
Hvad kan en digital strategi betyde for dig, og hvilke resultater kan du rent faktisk opnå med den?

 

AMCS vil gerne hjælpe dig med at undersøge det.

"For mange virksomheder synes digital transformation at være en udfordring og nogle betragter det endda som en trussel," forklarede Mark Abbas, CMO hos AMCS allerede tilbage i 2016 under Cleaner Planet Convention. Tag for eksempel virksomheder som Kodak og Nokia; de gjorde for lidt alt for sent, og har ikke overlevet den digitale transformation. Resultater fra Forrester Research viser, at 47 % af virksomheders omsætning vil blive påvirket af digitaliseringen i 2020. En passende digital strategi og et smart valg af teknologiplatform er af essentiel betydning for fremtiden af organisationer i branchen.

AMCS Global Benchmarking

‘Digital innovation i affalds- og genbrugsbranchen’ er AMCS’ internationale markedsundersøgelse, der har til formål at studere hvordan succesfulde organisationer udnytter teknologi til radikalt at forbedre deres præstationer, samt hvordan de tilpasser sig til nye regler i branchen, og ikke mindst hvilke teknologier der gør det muligt at arbejde effektivt og målrettet i affalds- og genbrugsbranchen. Hvad fokuserer de vigtigste aktører på og hvor er der plads til forbedring?

Undersøgelsen fokuserer på følgende centrale spørgsmål: 
Hvilke prioriteter står på ledelsens dagsordenen hos kommunerne og de kommercielle affalds- og transportvirksomheder? Hvad er de største udfordringer i forbindelse med den digitale innovation i den operationelle proces? Hvordan måler affalds- og genbrugsvirksomheder deres præstationer i forhold til digitaliseringen af deres operationelle processer?

Denne undersøgelse giver dig indsigt i, hvilke valg du stadig kan træffe for at opnå en digital transformation af din virksomhed.

Benchmark din virksomhed med andre fagfæller

Vil du gerne vide, hvordan din virksomhed præsterer på markedet? Hvilke muligheder nye teknologier kan give din virksomhed? Hvor løber man i spidsen og hvor der er muligheder for forbedring? Så klik på linket nedenfor for at udfylde spørgeskemaet. På under 10 minutter vil du få svarene!

Start benchmark

Anmod om en demo