Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
AMCS Corporate.m4v.00_00_53_17.Still003.jpg

Færre køretøjer

Få mere ud af din flådes kapacitet, med færre biler og bedre service

 

AES truck through landscape.jpg

Ruteoptimering

Med AMCS' løsning kan du opnå 5-25% reduktion af CO2-udledning, antal kørte kilometrer og køretid

AMCS Corporate.m4v.00_01_00_02.Still004.jpg

Stamruter

25-75 % mindre tid brugt på planlægning og administration

Intelligent Optimisation

Et værktøj der hjælper med at optimere ruteplanlægning og transport for affaldsbranchen.

Vores ruteoptimeringsløsning giver mange fordele og større forretningsværdi. Reducér dine omkostninger, og opnå et forbedret kundeservice niveau på din affaldsindsamling og transport. Løsningen inkluderer både optimering af stamruter, samt dynamisk realtidsbaseret optimering af ruter mens de køres. Med AMCS' løsning til ruteplanlægning og transportoptimering vil jeres virksomhed opnå større fordele på et marked præget af intens konkurrence.

Avanceret ruteoptimering

Kraften i ruteoptimeringsløsningen fra AMCS er ulig nogen andre. Løsningen optimerer mange hundrede tusinder stop i stamruter i én optimering, og sekund for sekund optimerer den yderst dynamiske og realtidsbaserede ruter. Kraften vil betydeligt forbedre jeres ydeevne og resultater!

 

 

Omfattende løsning

Vores løsning håndterer alle fraktioner af affald som erhvervsaffald, husholdningsaffald, genbrug, maxicontainere, skips, farligt affald og meget mere. Løsningen er mere end traditionel ruteplanlægning, da den understøtter de operationelle og post-operationelle forretningsprocesser med for eksempel rute- og tidsbooking, ressourcestyring, planlægning med leverandører, selvfakturering og meget mere.

 

 

Betydelige fordele

Den intelligente AMCS optimeringsplatform vil give jer betydelige fordele. De fordele, der typisk opnås af kunder er:

 • 5-25 % reduktion af CO2-udledning, antal kørte kilometrer og køretid
 • 5-15 % reduktion i antal køretøjer
 • 25-75 % mindre tid brugt på planlægning og administration
 • Betydeligt forbedret kundeservice og overholdelse af tidsvinduer

 

Særlig ekspertise

AMCS har gennem 3 årtier leveret særlig affaldsspecifik ruteoptimeringssystmer til affalds- og genbrugsvirksomheder over hele verden. Løsningen leveres som en integreret del af AMCS-platformen eller integrerer til tredjeparts ERP-systemer. Vi lever og ånder for ruteoptimering og er eksperter i affaldsbranchen. Det vil glæde os, at arbejde sammen med jer og kunne give jer konkurrencemæssige fordel i markedet.

Effektive ruter

Effektive ruter og reducerede omkostninger Øget profit

AMCS ruteoptimeringsløsningen giver jer reducerede operationelle omkostninger gennem mere effektive ruter. Den kraftfulde løsning giver ofte en total reduktion af omkostninger på 10-15 %

Eksempler på vore kunders resultater og fordele:

5-25 % reduktion af CO2-udledning, antal kørte kilometrer og køretid

5-15 % reduktion i antal køretøjer

25-75 % mindre tid brugt på planlægning og administration

Betydeligt forbedret kundeservice og overholdelse af tidsvinduer

Optimeringsalgoritmen er derfor ikke bare en simpel algoritme. Den er metaheuristisk bygget for at håndtere rigtige, realistiske og forekommende udfordringer i affaldsbranchen.

Det betyder, at optimeringsalgoritmen er konfigureret til at kunne kombinere reduktion i antal kilometrer, tid og omkostninger med præferencer I rutekvalitet og etablerede kundeservicegrader.

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed og reaktionsevne Kundefastholdelse

Med AMCS’ ruteoptimeringsløsning kan I give jeres kunder den bedst tænkelige kundeservice uden at øge jeres omkostninger eller priser. Optimeringsløsningen får nemlig reduktion i omkostninger til at gå hånd-i-hånd med et øget serviceniveau. Optimeringsløsningen tillader ikke konstruktionen af ruter, der ikke overholder kundeaftaler. Rigtige udfordringer som tidsvinduer, overlappende eller ikke-overlappende ruter, specifikationer og krav for hvert stop, kapacitet på køretøjet m.m. er en del af optimeringsprocessen.

Eksempler på, hvad man kan opnå:

Overholdelse af tidsvinduer og sikring af rette ressourcer til jobbet

Eksekvering i realtid med re-optimering af planlægning og eksekvering af ruter

Proaktiv ETA-information til alle kunder

Øjeblikkelig rute- og tidsbooking ved kundeforespørgsler

… og meget mere

Standardisering af processer:

Standardisering af processer og ‘best practices’ Procesoptimering

Uanset om I har en centraliseret eller decentraliseret planlægnings- og eksekveringsorganisation vil I få stort udbytte af procesoptimering og standardisering med AMCS’ optimeringsløsning.

Konfigurationen af optimeringsalgoritmen indeholder virksomhedens overordnede rutestrategi og -politik. Dette inkluderer balancering af for eksempel ruteomkostninger mod servicegrader og ikke-overlappende ruter mod ruteomkostninger.  Ruteoptimeringsløsningen fra AMCS er mere end blot ruteoptimering. Det kan integrere i realtid til systemer som ERP, ordresystemer, mobilløsninger, GPS, vægte/vejebroer, produktionssystemer, scannere, rapporteringsmoduler og meget mere. Løsningen bliver et centralt cockpit for din forretning og sikrer en let, realtidsbaseret og agil proces.

Eksempler på optimering af processer og praksisser:

Effektiv optimering af arbejdsgange og dataflows

Implementering af ‘best practices’ til alle i virksomheden

Let udrulning af forretningsstandarder på decentrale lokationer

Forudsætninger for at centralisere decentraliserede arbejdsgange

Digitalisering af forretningen

Forretningsdigitalisering og -præcision Fuld indsigt

Det er store fordele for din affaldsforretning forbundet med at tage hul på den digitale transformation der breder sig over hele verden. Vejdata, GPS, mobilitet, Internet of things (IoT), webportaler, køretøjsteknologi, analytics, lagerstyring og systemintegration er nu af højeste kvalitet. AMCS er på forkant med førende teknologi og integrerer den fortsat i vores løsning. På den måde hjælper vi vores kunder til at være forrest i feltet i den digitale transformation. AMCS’ digitalisering giver fuld indsigt i planlægning, eksekvering og resultater som ikke tidligere er set lignende. Med andre ord giver AMCS’ digitaliseringsløsning jeres virksomhed gennemsigtighed og muligheden for at handle proaktivt med den underlæggende optimering.

Blandt de mange aspekter af digitaliseringen er:

Inddragelse af alle stakeholdere gennem webportaler

Automatisk generering af indsamlingsordrer med forecasting og VMI (leverandørstyret lager)

IoT og online ordremodtagelse med øjeblikkelig tidsbooking

Automatiseret data- og tidsvalidering præciserer GPS til rute

Interaktion med underleverandører og automatiseret selvfakturering

Scalable architecture

Scalable architecture and cloud platform Proven track record

The waste industry is unique when it comes to the diversity in transport and logistics. The complexity of the industry is high due to the many waste type having its own characteristics. How many industries need to plan for hundred thousands of orders in one go, and at the same time schedule and re-plan incrementally second by second? The waste industry does.

 

This fact calls – not only – for an extreme functional capability, it also calls for a flexible and scalable solution architecture.

The powerful and scalable architecture of the solution facilitates:
High density master routes with 300,000 stops in one optimisationInstant, incremental, and real time route optimisationDeployed either as a cloud solution or on-premise Hybrid user interface facilitating rich GUI and web technology

 

Responsiv og agil

Responsiv, agil og konkurrencedygtig Vær på forkant

Verden er i hurtig forandring og kunder forventer 24/7 reaktionsevne og brugervenlig selvbetjening. Responsive virksomheder behandler omgående kunders forespørgsler og behov. Når man som virksomhed ønsker at være responsive, er det nødvendigt at have fuldt operationelt indblik og kunne agere agilt. Hvis dette ikke er til stede kan ønsket om at blive responsive komme til at koste dyrt og lægge yderligere pres på organisationen. Det er nødvendigt at understøtte organisationen og systemerne med en agil optimeringsplatform. Den agile ruteoptimeringsløsning bør være integreret i jeres overordnede digitale infrastruktur. Ordremodtagelse, ændringer til ordre, ændringer til ruter, ETA-information, status på vejene m.m. bør alle supporteres af automatisk optimering, der kontinuerligt kører i baggrunden.

Det agile omdrejningspunkt i AMCS’ ruteoptimeringsløsning handler om:

Hurtig reaktionsevne til kunders krav og undtagelser

Rullende re-optimering for hurtig reaktion på operationelle ændringer

Fuld gennemsigtighed på drift og forudsætning for at reagere i realtid

Håndtering af drift og optimering i én og samme proces

Præcise planer over for realiserede planer med præcis rapportering

Morgendagens vindere er responsive og agile.

 • Effektive ruter

  AMCS ruteoptimeringsløsningen giver jer reducerede operationelle omkostninger gennem mere effektive ruter. Den kraftfulde løsning giver ofte en total reduktion af omkostninger på 10-15 %

  Eksempler på vore kunders resultater og fordele:

  5-25 % reduktion af CO2-udledning, antal kørte kilometrer og køretid

  5-15 % reduktion i antal køretøjer

  25-75 % mindre tid brugt på planlægning og administration

  Betydeligt forbedret kundeservice og overholdelse af tidsvinduer

  Optimeringsalgoritmen er derfor ikke bare en simpel algoritme. Den er metaheuristisk bygget for at håndtere rigtige, realistiske og forekommende udfordringer i affaldsbranchen.

  Det betyder, at optimeringsalgoritmen er konfigureret til at kunne kombinere reduktion i antal kilometrer, tid og omkostninger med præferencer I rutekvalitet og etablerede kundeservicegrader.

 • Kundetilfredshed

  Med AMCS’ ruteoptimeringsløsning kan I give jeres kunder den bedst tænkelige kundeservice uden at øge jeres omkostninger eller priser. Optimeringsløsningen får nemlig reduktion i omkostninger til at gå hånd-i-hånd med et øget serviceniveau. Optimeringsløsningen tillader ikke konstruktionen af ruter, der ikke overholder kundeaftaler. Rigtige udfordringer som tidsvinduer, overlappende eller ikke-overlappende ruter, specifikationer og krav for hvert stop, kapacitet på køretøjet m.m. er en del af optimeringsprocessen.

  Eksempler på, hvad man kan opnå:

  Overholdelse af tidsvinduer og sikring af rette ressourcer til jobbet

  Eksekvering i realtid med re-optimering af planlægning og eksekvering af ruter

  Proaktiv ETA-information til alle kunder

  Øjeblikkelig rute- og tidsbooking ved kundeforespørgsler

  … og meget mere

 • Standardisering af processer:

  Uanset om I har en centraliseret eller decentraliseret planlægnings- og eksekveringsorganisation vil I få stort udbytte af procesoptimering og standardisering med AMCS’ optimeringsløsning.

  Konfigurationen af optimeringsalgoritmen indeholder virksomhedens overordnede rutestrategi og -politik. Dette inkluderer balancering af for eksempel ruteomkostninger mod servicegrader og ikke-overlappende ruter mod ruteomkostninger.  Ruteoptimeringsløsningen fra AMCS er mere end blot ruteoptimering. Det kan integrere i realtid til systemer som ERP, ordresystemer, mobilløsninger, GPS, vægte/vejebroer, produktionssystemer, scannere, rapporteringsmoduler og meget mere. Løsningen bliver et centralt cockpit for din forretning og sikrer en let, realtidsbaseret og agil proces.

  Eksempler på optimering af processer og praksisser:

  Effektiv optimering af arbejdsgange og dataflows

  Implementering af ‘best practices’ til alle i virksomheden

  Let udrulning af forretningsstandarder på decentrale lokationer

  Forudsætninger for at centralisere decentraliserede arbejdsgange

 • Digitalisering af forretningen

  Det er store fordele for din affaldsforretning forbundet med at tage hul på den digitale transformation der breder sig over hele verden. Vejdata, GPS, mobilitet, Internet of things (IoT), webportaler, køretøjsteknologi, analytics, lagerstyring og systemintegration er nu af højeste kvalitet. AMCS er på forkant med førende teknologi og integrerer den fortsat i vores løsning. På den måde hjælper vi vores kunder til at være forrest i feltet i den digitale transformation. AMCS’ digitalisering giver fuld indsigt i planlægning, eksekvering og resultater som ikke tidligere er set lignende. Med andre ord giver AMCS’ digitaliseringsløsning jeres virksomhed gennemsigtighed og muligheden for at handle proaktivt med den underlæggende optimering.

  Blandt de mange aspekter af digitaliseringen er:

  Inddragelse af alle stakeholdere gennem webportaler

  Automatisk generering af indsamlingsordrer med forecasting og VMI (leverandørstyret lager)

  IoT og online ordremodtagelse med øjeblikkelig tidsbooking

  Automatiseret data- og tidsvalidering præciserer GPS til rute

  Interaktion med underleverandører og automatiseret selvfakturering

 • Scalable architecture

  The waste industry is unique when it comes to the diversity in transport and logistics. The complexity of the industry is high due to the many waste type having its own characteristics. How many industries need to plan for hundred thousands of orders in one go, and at the same time schedule and re-plan incrementally second by second? The waste industry does.

   

  This fact calls – not only – for an extreme functional capability, it also calls for a flexible and scalable solution architecture.

  The powerful and scalable architecture of the solution facilitates:
  High density master routes with 300,000 stops in one optimisationInstant, incremental, and real time route optimisationDeployed either as a cloud solution or on-premise Hybrid user interface facilitating rich GUI and web technology

   

 • Responsiv og agil

  Verden er i hurtig forandring og kunder forventer 24/7 reaktionsevne og brugervenlig selvbetjening. Responsive virksomheder behandler omgående kunders forespørgsler og behov. Når man som virksomhed ønsker at være responsive, er det nødvendigt at have fuldt operationelt indblik og kunne agere agilt. Hvis dette ikke er til stede kan ønsket om at blive responsive komme til at koste dyrt og lægge yderligere pres på organisationen. Det er nødvendigt at understøtte organisationen og systemerne med en agil optimeringsplatform. Den agile ruteoptimeringsløsning bør være integreret i jeres overordnede digitale infrastruktur. Ordremodtagelse, ændringer til ordre, ændringer til ruter, ETA-information, status på vejene m.m. bør alle supporteres af automatisk optimering, der kontinuerligt kører i baggrunden.

  Det agile omdrejningspunkt i AMCS’ ruteoptimeringsløsning handler om:

  Hurtig reaktionsevne til kunders krav og undtagelser

  Rullende re-optimering for hurtig reaktion på operationelle ændringer

  Fuld gennemsigtighed på drift og forudsætning for at reagere i realtid

  Håndtering af drift og optimering i én og samme proces

  Præcise planer over for realiserede planer med præcis rapportering

  Morgendagens vindere er responsive og agile.

AMCS Intelligent optimering af ruteplanlægning håndterer

 • Stamruteoptimering til kommunalt- og erhversaffald
 • Automatisk vedligehold af stamruter for bedre styring af churn
 • Daglig dynamisk ruteoptimering af ad hoc ordrer
 • Realtidsbaseret øjeblikkelig re-optimering af rutes
 • Overvågning af ruteeksekvering i realtid
 • Indbygget mobilløsning
 • Muligheden for at ruteoptimere for transport af skips og maxicontainere
 • Black box route optimisation services in ERP, web and mobility
 • Forecast af containeres fyldningsgrader med automatisk ordregenerering
 • Mange avancerede webportaler for inddragelse af stakeholdere
 • Advanceret rapportering, BI og analytics
 • Leverandørstyring og selvfakturering
 • Standardintegration til AMCS Platformens løsninger (Enterprise Management, Mobilløsning, osv.)

Dækning af alle aspekter

AMCS’ ruteopteringsløsning er en omfattende løsning, der dækker alle typer af affaldsindsamling og transport, uanset om det er stamruter eller dynamiske ruter.

Den avancerede funktionalitet er skræddersyet til affaldsbranchen. AMCS’ løsning er højst sandsynligt det eneste system i verden, der effektivt kan håndtere den komplekse transport og logistik af samtlige affaldsfraktioner.

Funktionelt omfatter sytemet både frekvensplanlægning og –optimering, ruter med høj densitet, transport af maxicontainere og skips, farligt affald og meget mere.

Route map for blog.jpg

Anmod om en demo