Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog juli 2020 Updated juli 2023

AES reducerer omkostningerne og forbedrer kundeservicen betydeligt

AMCS Platform strømliner driften fuldstændigt. fra affaldsindsamling til fakturering. Fuldstændig automatisering af alle operationelle og administrative processer; hele vejen fra bagenden af lastbilen til fakturering kunder baseret på betalt af service ved hjælp af RFID-teknologi til vejning.

Ring tilbage til mig

AMCS Platform strømliner driften fuldstændigt. fra affaldsindsamling til fakturering

Fuldstændig automatisering af alle operationelle og administrative processer; hele vejen fra bagenden af lastbilen til fakturering kunder baseret på betalt af service ved hjælp af RFID-teknologi til vejning. AMCS Platform gør det muligt for AES, den irske førende leverandør af affaldshåndtering og -tjenester, at strømline hele driften. Dette har ført til betydelige resultater, blandt hvilke man kan opnå den højeste RepTrak-score som tjenesteudbyder i Irland. End-to-end-løsningen giver fuldstændig synlighed gennem hele operationen, herunder kundernes adfærd. Dette gør det muligt for AES at forhindre og løse serviceproblemer, hvilket resulterer i lavere omkostninger, samtidig med at kundeservicen forbedres betydeligt, og AES kan reducere indtægtslækage.

Opfyldelse af hele spektret af vores kunders serviceforventninger

AES er en del af Bord na Móna Group og en førende leverandør af affaldshåndterings- og genanvendelsestjenester i Irland. Virksomheden betjener over 100.000 boliger i 13 amter og over 6.000 erhvervskunder i hele Irland, herunder mange af de største detail-, medicinal-, transport- og fødevarerelaterede virksomheder i landet. AES håndterer genanvendeligt affald, organisk affald og boligaffald, hvilket holder de ca. 165 køretøjer beskæftiget med i gennemsnit 400 til 500 samlinger pr. rute.

I Irland er de lokale myndigheder ikke ansvarlige for affaldshåndtering. De irske kunder kan frit skifte udbyder, hvis de ikke er tilfredse med tjenesten. "Det er bydende nødvendigt for os hos AES at kunne opfylde og overgå vores kunders serviceforventninger", siger Ciaran Brady, head of Resource Recovery AES. "Tidligere var vi desværre ikke altid i stand til at gøre det. Ved at have teknologi og investere i AMCS-platformen kan vi nu opfylde alle vores kunders serviceforventninger."

Planlæg lastbiler til ruter for at sikre korrekt løft af skraldespande

Hans forklaring præciserer, hvorfor AES er forpligtet til at levere omkostningseffektive, effektive og miljøvenlige affaldshåndteringsløsninger til alle sine kunder. Derfor fortsætter virksomheden med at investere betydeligt i udvikling af innovative produkter og tjenester samt i RFID-teknologierne for at forbedre effektiviteten og kundeservicen. "AMCS-platformen spiller en væsentlig rolle i vores daglige arbejde", siger Darren Sadler, driftschef hos AES.

"Vi bruger det fra det øjeblik lastbilerne starter om morgenen hele vejen til fakturering af kunderne på månedsbasis." Ifølge ham bruger AES en række AMCS-løsninger som Enterprise Management (ERP), smart ruteoptimering, in-cab-enheden til digitalt at håndtere ordrer, når føreren er på vej, vejecellerne og enhederne på bagsiden af lastbilen samt læse transpondere til elevatorer for at identificere kunderne. "AMCS giver os mulighed for at planlægge vores lastbiler på de relevante ruter for at sikre, at de løfter de rigtige skraldespande. Og endnu vigtigere, at vi kan forstå, om kunden har problemer med genanvendelse", brady supplerer Sadler ord.

End-to-end løsning væsentlig del af kæden af virksomheden

"Som en virksomhed, der opererer efter pay-by-vægt, er vi nødt til at identificere og adressere eventuelle forurenede skraldespande for at beskytte vores marginer. Hver bin har en chip, der giver os med AMCS-teknologien mulighed for at etablere kontoejeren af skraldespanden, om der er tilstrækkelige kreditter på kontoen og den nøjagtige vægt af skraldespanden til faktureringsformål. Vejesystemet giver os også mulighed for at identificere eventuelle overvægte, der udgør sundheds- og sikkerhedsudfordringer for vores medarbejdere", fortsætter Brady med at forklare.

Hvis en kunde dukker op med en genbrugsbeholder på 140 liter, der vejer 250 kilo, og som gør det muligt for AES at vende tilbage til kunden og identificere problemet, nævner han som eksempel. "Endnu vigtigere er det, at det giver os mulighed for at besvare kundernes spørgsmål på stedet, da vi kan se, hvor lastbilerne er på ruten, om de har løftet skraldespanden, om det er en fejl i vores service eller en fejl, fordi kunden ikke har nok kredit på kontoen. For os er dette den væsentlige del af kæden af vores forretning, fra bagenden af lastbilen hele vejen til at generere en faktura.

Nem installation af midlertidige drivere

For AES er de reelle fordele ved AMCS-teknologierne, at de giver indsigt i kundernes adfærd. Brady: "I betragtning af størrelsen af vores flåde med over 60 RCV'er på vejene er vi nødt til at maksimere indsamlingstætheden af vores ruter for at øge udnyttelsen af vores flåde for at sikre, at lastbiler vender tilbage med mere end 95% af deres tonnagekapacitet."

Med AMCS for det andet kan AES også nemt omdirigere og remape. "Fordi vi forstår, hvor vægten kommer fra, hvad kunderne forventer, og det fører til færre fejl", fortsætter han med at forklare. "På grund af brugen af teknologien løber vores serviceafslutningsrater op til 99,6%, hvilket er den højeste RepTrak-scoring nogensinde inden for dette firma for en bin-virksomhed i Irland. Hvis du ikke investerer i teknologi, ved du ikke, hvad du gør forkert. Ved at have teknologi kan vi forudse og forebygge serviceproblemer, og når disse problemer opstår, kan vi løse dem med én handling."

Interviewet med ham viser, at med AMCS Platform AES overskud fra mange flere fordele såsom at øge medarbejdernes produktivitet. Dens integritet og præcision reducerer også indtægtslækage, og derudover begås der færre fejl inden for operationen. Optimering gør løbene mere effektive og omkostningseffektive, samtidig med at kapaciteten til at underskrive nye forretninger frigøres. En anden fordel er, at der med de mobile midlertidige førere i førerhuset kan indsættes midlertidige chauffører, der styres af rutekortlægningsteknologien, og der er derfor ikke behov for ruteknytning eller -træning.

Optimer ruter førte til stærkt forbedret kundeservice

Som en del af AMCS-teknologien bruger AES Route Planner til at optimere ruter, der førte til spektakulære omkostningsbesparelser og stærkt forbedret kundeservice. "AES har stort set aldrig lavet nye masterplaner før. Ruterne blev ikke nedskrevet, men blot planlagt af chaufførerne, baseret på lokalkendskab", siger Darren Sadler. "Derfor var ruterne noget ineffektive og meget vanskelige at udføre for midlertidige chauffører, der ofte gik glip af skraldespande."

Virksomheden startede med at optimere masterruter. "Optimering af servicedage var afgørende for at opnå de bedste resultater og lære af vores fejl", ifølge Sadler. "Vi ændrede derfor vores kommunikationsstrategi og forbedrede accepten af servicedagens ændringer bemærkelsesværdigt."

Han gør det klart, at løsningen i høj grad har forbedret AES' rentabilitet og kundeservice. Desuden er omkostningerne pr. elevator ca. 15% reduceret, hvilket eliminerer 100% af ad hoc-ruterne til opsamling af glemte skraldespande - som er de dyreste ruter. Da antallet af manglende placeringer er blevet reduceret, forbedres kundeservicen også. Og vigtigst af alt, ifølge Sadler. "Derudover har AES nu evnen til at påtage sig et stort antal nye kunder med eksisterende køretøjer."

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for din kommunale affalds- og genbrugsvirksomhed?

Find ud af, hvordan AMCS Platform kan reducere dine omkostninger og øge din driftseffektivitet.

Anmod om en demo

AMCS Platform - Brochure om kommuner og genbrug

Få mere at vide om AMCS' Platform Municipal-løsninger, herunder ruteplanlægning, køretøjsteknologi, vognstyring og kundeservicesupport.

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Få vist andre ressourcer
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på