Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog august 2020 Updated juli 2023

AMCS Group annoncerer tiltalende eREC-præsentationer

AMCS Group har annonceret en række tiltalende præsentationer, der skal afholdes af internationale brancheeksperter under eREC, Digital Recycling Expo og Conference for Circular Economy and Waste Management. AMCS er en af de førende virksomheder inden for sit felt til at udstille på denne virtuelle messe, der finder sted fra august 31 indtil september 4.

Lara van Rijswijk

Head of Marketing EMEA & ANZ

AMCS Group har annonceret en række tiltalende præsentationer, der skal afholdes af internationale brancheeksperter under eREC, Digital Recycling Expo og Conference for Circular Economy and Waste Management. AMCS er en af de førende virksomheder inden for sit felt til at udstille på denne virtuelle messe, der finder sted fra august 31 indtil september 4.

I løbet af eREC vil eksperterne tage ordet i konferencecentret for at tale om topmoderne løsninger til innovation af den globale affalds- og genanvendelsesindustri. I den virtuelle stand er der demonstrationer af innovative end-to-end-løsninger, der gør det muligt for affalds- og genanvendelsesindustrien at øge effektiviteten, væksten og marginerne og samtidig sænke omkostningerne og forbedre kundetilfredsheden.

Stærkt teknologisk fundament afgørende for langsigtet succes

Det vigtigste omdrejningspunkt for alle præsentationer er innovative teknologier, og hvordan AMCS-løsningerne understøtter den globale affalds- og genanvendelsesindustri for at styrke deres konkurrenceevne og konstant være på forkant med udviklingen. F.eks. taler den fælles markedsordning Mark Abbas om, hvordan førende affalds- og genanvendelsesvirksomheder tilfører teknologi til deres forretningsmodel for at fremme effektivitet, fremskynde væksten og opbygge førsteklasses kundeoplevelse. For at få succes skal virksomhederne ikke kun ændre det, de gør, men skal også genoverveje, hvordan de gør det. Et stærkt teknologisk fundament er afgørende for langsigtet succes.

Salgschef Rogier de Klein forklarer, hvordan prognosealgoritmer og IoT (Internet of Things) omformer affaldsindsamlingstjenester. Han diskuterer nogle af de bedste metoder til at udnytte teknologi til at optimere ruteplanlægning og -afsendelse, og de betydelige besparelser, dette kan medføre for affaldshåndterings- og genanvendelsesindustrien. Denne informative session er spækket med værdifuld indsigt, der hjælper med at optimere forretningsprocesser, produktivitet, effektivitet og bæredygtighed.

Innovativ teknologi til at overvinde markedsudfordringer

Andre præsentationer af branchens eksperter er omkring de nuværende markedsudfordringer genanvendelse virksomheder står over for, og hvordan innovative it-systemer kan bidrage til at håndtere dem. Evan Schwartz: Vice President Services, Nordamerika, vil præsentere, hvordan AMCS Platform leverer metal-, papir- og plastgenvindingsvirksomheder fuldstændig synlighed af deres operationer. Hans session vil vise, at kraftfuld teknologi er tilgængelig for at hjælpe med at optimere de mest kritiske forretningsprocesser og forbedre marginer.

Conor Dowd: Head of Sales Vesteuropa, vil diskutere, hvordan forvaltningen af en metal genanvendelse selskab er blevet stadig mere kompleks og konkurrencedygtig i den globale økonomi. Innovation inden for teknologi hjælper med at tackle disse udfordringer og øger samtidig produktiviteten, forbedrer effektiviteten og sikrer overholdelse.

Christian Pollklesener, head of Professional Services Germany, adresserer, hvordan AMCS Recycling Software tilbyder plast-, papir- og metalgenbrugere en omfattende dækning af alle deres forretningsprocesser. Desuden forklarer han, hvordan denne innovative end-to-end-løsning giver et udvidet udvalg af branchespecifikke funktionaliteter. Han vil vise, hvordan disse forskellige områder er tæt forbundet, og hvordan denne end-to-end løsning kan være et stort aktiv for genanvendelse virksomheder.

Innovativ løsning til affalds- og genanvendelsesindustrien

Præsentationerne af de internationale brancheeksperter er blot en del af AMCS-programmet under eREC. I den virtuelle stand er der omfattende demonstrationer af den innovative AMCS Platform, en cloud- og softwareplatform i virksomhedsklassen, der er designet baseret på de bedste praksisprocesser for tusindvis af affalds- og genanvendelsesvirksomheder over hele kloden. "Den nationale og internationale udvikling kræver, at affalds- og genanvendelsesvirksomheder løbende styrker og udvider deres markedsposition." Derfor er digitalisering af største betydning for at forblive konkurrencedygtig", siger Mark Abbas, marketingchef i AMCS Group.

"Med AMCS Platform forsyner vi affalds- og genanvendelsesindustrien med en it-infrastruktur, der dækker hele organisationen. Med dette understøtter Platformen vækst, øger driftseffektiviteten, udvider marginer, reducerer risici og reducerer samtidig miljøpåvirkningen. AMCS Platform er en cloud-baseret SaaS-løsning i virksomhedsklassen. Dette bidrager til vores kunders smidighed ved at udnytte fordelene ved skyen og vil sætte dem i stand til at køre mere sikkert og forudse fremtidige udviklinger hurtigere."

eREC: 31. august - 4. september

eREC finder sted fra 31. august til 4. september og tilbyder affalds- og genbrugsindustrien et komplet program, herunder udstillingsbod, præsentationer i konferencecentret og live chats for at engagere sig med andre eREC-deltagere.

Besøg AMCS' virtuelle stand på eREC og tal med branchens specialister om den række muligheder, som AMCS-platformen giver organisationer i affalds- og genanvendelsesindustrien. Hvis du vil deltage, skal du bruge registreringsknappen eller følge dette link. Før starten af eREC sender vi dig linket for at få adgang til det virtuelle messe.

Vi ser frem til at møde dig på eREC!

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din effektivitet, øger dit overskud og får din virksomhed til at vokse.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: AMCS Platform Oversigt

Dette webinar giver et indledende overblik over AMCS Platform, den end-to-end cloud-løsning, der giver mulighed for fuld synlighed i dine operationer.

Se webinar On Demand nu

Ressourcer

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på