Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog april 2020 Updated december 2023

AMCS Group lancerer næste generation af kundesupportportal

Tidsbesparende ny kundesupportportal forbedrer serviceniveauet for slutkunderne betydeligt. Forpligtet til at levere en meget hurtigere og fremragende kundesupportoplevelse. Derfor forbedrer den helt nye kundesupportportal i høj grad serviceniveauet for slutkunderne.

Ring tilbage til mig

Wim Hoek

Product Marketing Manager

Tidsbesparende ny kundesupportportal forbedrer serviceniveauet for slutkunderne betydeligt

Forpligtet til at levere en meget hurtigere og fremragende kundesupportoplevelse. Derfor forbedrer den helt nye kundesupportportal i høj grad serviceniveauet for slutkunderne. AMCS Group har påbegyndt processen med at udrulle den innovative portal, som i høj grad bidrager til pakken fra AMCS' globale kundesupportorganisation. "Den nye kundesupportportal leverer den bedste supportoplevelse i sin klasse. Dette supportværktøj vil gøre det muligt for kunderne at bruge selvbetjeningsfunktionalitet til at søge i vidensbaseartikler, produktdokumentation, se deres supportsagsmålinger i realtid og logge billetter via kundeportalen", siger Ciara Barrett, Global Process Improvement Lead hos AMCS Group. "Det sparer tid og gør det muligt for vores kunder at informere deres slutbrugere på stedet, hvilket forbedrer deres kundeserviceniveau."

Ekstremt brugervenligt og kunde-dashboard

Den nye dedikerede AMCS Customer Support Portal er et selvbetjeningsværktøj, hvor AMCS-kunder kan administrere supportsager og se sagsmålinger. Det giver kunderne den mest bekvemme måde at indsende, spore og opdatere supportsager på, forklarer Ciara Barrett. Den nye AMCS Customer Support Portal har et smart design, og på grund af den intuitive brugergrænseflade er den utrolig brugervenlig. "Alle oplysninger om kundeforespørgsler og sager er tilgængelige for den specifikke kunde via et dashboard. Dashboardet har en stærkt forbedret flerfarvet visualisering, som giver et klart overblik over alle kundesager."

Efter at have logget ind med et enkelt klik kan brugeren nemt oprette en sag og se alle de udestående forespørgsler. Det er en væsentlig forbedring i forhold til den tidligere generation af AMCS' kundesupportportal, forklarer Ciara Barrett, som sammen med et erfarent internationalt team af produktudviklere har arbejdet på "næste generations kundesupportoplevelse". "Kunderne kan logge ind på kundesupportportalen og oprette en sag med det samme. Kundedashboardet viser det komplette overblik på kun én skærm, f.eks. antallet af åbne sager og de sager, der er lukket i en periode", påpeger hun.

Statusforespørgsler tilgængelige når som helst 24/7

På kundeoversigten er sagerne kategoriseret, fortsætter hun. "For eksempel efter prioritet, efterslæbstid og efterslæbsstatus; hvilke sager der er hos AMCS' globale kundesupport, og hvilke sager der er hos kunden selv. AMCS' supportteam er vendt tilbage til kunden, for eksempel for at bede om flere oplysninger, hvorefter status for henvendelsen er tilbage til kunden. Men dashboardet viser også svartiden, som afhængigt af forespørgslens prioritet angiver, hvor hurtigt AMCS' kundesupport svarede kunden."

Ud over bedre synlighed gennem kundens dashboard giver den nye kundesupportportal også mulighed for at eksportere rapporter til deres slutkunder baseret på en række forudindstillede filtre. "Kunderne kan f.eks. filtrere på alle åbne sager i prioritet tre og eksportere dataene til et Excel-regneark", giver Barrett som eksempel. Ifølge hende er muligheden for at trække rapporter om kundesvar en af de andre væsentlige fordele ved den nye kundesupportportal. "Denne funktion forbedrer i høj grad den service, vores kunder kan give deres slutbrugere med opdaterede oplysninger, så de kan handle på forespørgslens status."

Skab effektivitet i driften

Den nye og forbedrede kundesupportportal er en del af AMCS' globale kundesupportorganisation, der leverer teknisk ekspertise til tusindvis af affalds- og genbrugsoperatører døgnet rundt og over hele verden. AMCS Group har et globalt kundesupportteam baseret forskellige steder; hvert team har ekspertisen og værktøjerne til at gøre det muligt for ingeniører at spore, opdatere og løse sager hurtigt.

AMCS' supportteknikere er højt kvalificerede og erfarne og gennemgår løbende produkttræning, uddannelse og organisatorisk support. Den nye kundesupportportal bidrager til at give kunderne en optimal og professionel serviceoplevelse, siger Barrett. "Som helhed tilbyder kundesupportplatformen bedre processer til at støtte kunderne, så de kan øge effektiviteten i deres drift."

Kundesupportportalen er i øjeblikket ved at blive rullet ud til tusindvis af kunder over hele verden.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Anmod om en demo for at se, hvordan AMCS kan ændre den måde, du engagerer dig online på.

Opdag, hvordan AMCS kan berige dit online engagement med kunder og partnere.

Anmod om en demo

Brochure om AMCS' kundeportal

Find ud af, hvordan AMCS Customer Portal kan reducere antallet af opkald, sænke driftsomkostningerne og øge kundetilfredsheden.

Download brochure

Ressourcer

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

ESG Europe Summit

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på