Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog november 2019 Updated juli 2023

Liberty Tire Genbrug

Hvordan teknologi kan tilføje effektivitet til dækgenbrugsfirmaets drift.

Ring tilbage til mig

Nancy Byrne

Director of Marketing & Communications North America

Hvordan teknologi kan tilføje effektivitet til dækgenbrugsfirmaets drift.

af Genbrug i dag

Liberty Tire Recycling har været dedikeret til at finde nye og bedre måder at genvinde, genbruge og genbruge skrot dæk som base for innovative, nyttige produkter. Ved hjælp af innovative værktøjer, teknologier og processer omdirigerer virksomheden mere end 150 millioner udrangere dæk fra affaldsstrømmen og bidrager til lokalsamfundenes trivsel og vores planets sundhed.

Et af de første initiativer Liberty påtog sig under Vescovi's ledelse var overgangen fra Motorola til Android tabletter med hjælp fra AMCS Group, med Americas hovedkvarter i Boston.

Liberty bruger mere end 350 Android-enheder til indgående behandling, automatisering og forenkling af indsamlingsprocessen for sine chauffører, der hovedsageligt indsamler fra serviceværksteder, der drives af folk som NTB, Discount Tire og Sam's Club. Af de 30.000 ruter, som virksomheden kører hver måned, siger Vescovi, at 26.000 ruter brugte Android-enheder.

"Der er ægte forretningsværdi i at fjerne papir," siger han og tilføjer, at teknologien også hjælper virksomheden med overholdelse af lovgivningen og strømlining af processen, hvilket sparer tid og penge.

Derudover Liberty bruger AMCS software til at styre sin fakturering og til at behandle transaktioner på tværs af sine 43-plus sites i USA og Canada. Vescovi beskriver softwaren som et "one-stop ERP -system (Enterprise Resource Management).

I styringen af virksomhedens overgang til Android-tabletterne siger Vescovi: "En af udfordringerne var at få data til de forskellige niveauer i organisationen for at tilskynde dem til at vedtage ændringen."

Liberty rettet denne udfordring ved at skabe en rapport, der viste site-by-site vedtagelse niveau, som skabte en følelse af konkurrence mellem de steder. Som et resultat, i løbet af seks til otte måneder, Liberty øget Android vedtagelse fra 82 til 90 procent, siger han.

Afsendere forudindlæser chaufførernes tabletter med deres ruter for dagen, så chaufførerne ved nøjagtigt, hvor de skal hen, og antallet af dæk, de kan forvente at afhente. Ved hjælp af teknologien kan en afsender også tilføje et stop i farten, når en kunde ringer til en afhentning i sidste øjeblik, når en chaufførs dag er begyndt. Afsendere kan se i realtid, hvor chauffører er på deres ruter, så de nemt kan opdatere nysgerrige kunder, der måske spekulerer på, hvornår de vil blive serviceret den dag. Siden han kom til Liberty Tire Recycling som sin chief information officer for mindre end to år siden, har Mark Vescovi hjulpet den Pittsburgh-baserede virksomhed med at omfavne teknologi til at automatisere og optimere sine processer og forbedre den samlede effektivitet af sine operationer.

Andre teknologiske initiativer Liberty har foretaget omfatter rute optimering, som vil reducere miles drevet af 2 til 8 procent, hvilket resulterer i transport besparelser på 1,2 millioner dollars om året. Liberty tilføjer også nyt internet af ting (IoT) teknologi til at overvåge sine maskiner, justering for procesvariationer og underretning af personale, når forebyggende vedligeholdelse skal udføres.

Det har været en udfordring at afbalancere efterspørgslen efter teknologi med kapaciteten til forandring i virksomheden, siger Vescovi. "Vi har været udsultet for teknologi i et stykke tid på nogle måder." Da virksomheden implementerer denne teknologi, er det med til at "drive de handlinger og resultater, vi leder efter," tilføjer han.

Liberty Tire Genbrug i korte træk

År grundlagt: 2000
Nej, nej. af de ansatte: 2.000 plus
Nej, nej. af indsamlings-/oprydningsfaciliteter: 26
Nej, nej. af produktionsanlæg: 24
Nej, nej. af dæk indsamling årligt: 150 millioner
Pounds af gummi inddæmmet årligt: 2,2 milliarder
Nej, nej. af lossepladser udbedret siden 2011: 150

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift, så den bliver mere effektiv, øger dit overskud og får din virksomhed til at vokse.

Anmod om en skræddersyet demo

AMCS brochure om automatiseret kontamineringsstyring

Lær, hvordan AMCS Vision AI Automated Contamination Management-løsningen giver en fuldautomatisk og smartere måde at opdage og forhindre forurening på.

Download Brochure

Ressourcer

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på