Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog juli 2020 Updated juli 2023

Er papir og plast genvindingsvirksomheder forberedt til et marked rebound?

AMCS Recycling Software giver gylden mulighed for at strømline driftsprocesser

Ring tilbage til mig

Evan Schwartz

Chief Enterprise Architect, AMCS Global

AMCS Recycling Software giver gylden mulighed for at strømline driftsprocesser

Allerede inden covid-19-krisen brød ud, stod affaldsgenvindings- og genanvendelsesindustrien over for en række udfordringer som lave oliepriser, der lagde pres på priserne på genanvendt materiale og den skærpede kontrol med genvundet plast på oversøiske markeder som Asien. Derudover har markedsforholdene ændret sig fuldstændigt på grund af Covid-19-krisen for papir- og plastgenvindingsvirksomheder. Virksomhederne er nødt til at håndtere et stort fald i udbuddet af genanvendelige materialer såsom papir, pap og plast fra fremstillings- og industrikilder. På grund af en næsten fuldstændig nedlukning af produktionen i nogle brancher er der desuden et fald i efterspørgslen efter forarbejdet materiale."

Papir- og plastgenvindingsvirksomheder, der er ramt af de nuværende kriser, kan stadig hoppe tilbage. Dette er den faste opfattelse af Madrid-baserede Gerard Kissane, der har over 10 års erfaring i affaldsindustrien. "Kortlægning af indgående og udgående processer kan indikere, hvor der er plads til forbedringer og dermed, hvordan man øger vækst og marginer."

Hvordan kan virksomheder forberede sig på at være helt tilbage i erhvervslivet efter Covid-19?

"Tiden er inde til, at virksomhederne gør status og forbereder sig på det uundgåelige opsving på markedet for genbrug af papir og plast. Især fordi de globale lande underskriver yderligere forpligtelser vedrørende klimaændringer og et større skridt i retning af brugen af vedvarende og genvundne materialer. Jeg er overbevist om, at primært innovative virksomheder vil drage fordel af de muligheder, dette indebærer. Det vil være et tilfælde af de smarteste vil vise sig den stærkeste, som jeg kalder det. Derfor er det nu tid for virksomheder at se på deres processer omkring materialesporing, prisfastsættelse, håndtering af forureninger og lagerniveauer. Dem, der har det bedste håndtag på disse, vil være dem, der vil være i stand til at rebound hurtigst, når genopblussen på markedet kommer.

Er virksomheder rustet til at drage fordel af de kommende muligheder?

"Når tiderne er gode, kigger de ikke altid på deres kunder og processer i detaljer. Dårligt opsættende eller udførte kontrakter, kontinuerlig forurening eller urigtige materialer typer overses til fordel for fortsat forretning fra kunder betragtes som nøglen til erhvervslivet sundhed. Men i udfordringens tid er effektive processer den klippe, som man kan bygge en bæredygtig forretningsmodel på i fremtiden. At have adgang til detaljer og data i et centralt system giver virksomheder mulighed for at beslutte, hvilke materialer og kunder der er nøglen til at drive vækst og bæredygtighed. Evnen til at klassificere og anvende afgifter eller sanktioner på forurenings- eller fugtniveauer på indgående belastninger kan faktisk hjælpe med at drive bedre kundeadfærd og bedre indgående materialekvalitet. Fleksibel kontraktprissætning og opsætning er nøglen. Dette gør det muligt for processorer at anvende sanktioner eller afgifter, når de forventede materialer ikke ankommer til de indgående skalaer. Dette er af stor betydning, fordi det giver papir- og plastgenvindingsvirksomheder plads til at beskytte margener, der på nuværende tidspunkt er mere dyrebare og så hårdt tilkæmpede som nogensinde."

Forstår virksomheder alle de dermed forbundne omkostninger ved materialebehandling?

"Som følge af de aktuelle kriser i denne sektor er det tydeligt, at mange virksomheder forsøger at forstå, hvor marginer går tabt i deres forretningsprocesser. Kortlægning af indgående og udgående processer via et ERP-system kan dog indikere, hvor der er plads til forbedringer. Tilføjelse af kundekontrakter med fleksibel prisfastsættelse for gode materialer eller sanktioner/gebyrer for forvanskede eller forurenede belastninger kan betyde forskellen mellem positiv/negativ margen for et bestemt skift eller en bestemt materialetransaktion. At grave ned til detaljer, spore enhver aktivitet på den indgående eller udgående skala er afgørende, da den fremhæver, hvilke trin der kan automatiseres for at øge effektiviteten. Men efter min mening er det største enkeltstående element for virksomheder at frigøre eller beskytte margin evnen til hurtigt at reagere på prisændringer på råvaremarkedet. Forståelse lager på hånden eller i produktion, der har evnen til præcist at forudsige, hvornår og hvor dette materiale vil være til rådighed, og som har en real-time link til en industri materiale prisindeks, vil betyde, at disse selskaber vil være bedst placeret til at inddrive efter markedet rebounds.

Hvordan styrker virksomheder deres forretning til det næste globale chok?

"Vi har været inde på mange facetter af branchen, hvoraf ingen vil være nye for folk fra branchen eller med branchekendskab. Men fra min erfaring findes mange af disse oplysninger i forskellige systemer eller regneark. Evnen til at udnytte disse oplysninger hurtigt og effektivt er, hvor den største udfordring for virksomhederne ligger. Med den indsigt, som AMCS Recycling Software leverer, kan papir- og plastgenvindingsvirksomheder have et konsolideret overblik over hele deres forretnings- og driftsprocesser i en end-to-end-løsning i virksomhedsklassen. Derudover drager de også fordel af den globale førende inden for klasseprocesstrømme, der driver effektivitetsgevinster til deres virksomheder, såsom kundeselvvægt i det indgående skalahus, øjeblikkelig omklassificering af indgående belastninger via mobilapplikationen, et øjeblikkeligt syn på aktieværdien eller prognoseværdierne gennem linket til brancheindekser. Et omfattende kontrakt- og prismodul, drevet af global erfaring inden for materialesektorerne, gør det muligt for virksomheder at etablere kunder på en måde, hvor marginer både kan beskyttes og øges, samtidig med at de skaber kundetilfredshed og forbedrer materielle kvaliteter."

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift, så den bliver mere effektiv, øger overskuddet og får din virksomhed til at vokse.

Anmod om en skræddersyet demo

AMCS Platform for Paper Recycling Fibre Recycling strømliner driftsprocesserne

Få mere at vide om, hvordan du strømliner driftsprocesser og øger overskuddet

Download brochure

Ressourcer

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

AMCS Platform for Paper Recycling Fibre Recycling strømliner driftsprocesserne

Få mere at vide om, hvordan du strømliner driftsprocesser og øger overskuddet

Download brochure
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på