Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog november 2019 Updated maj 2021

Planlægning af behov

Planlægning af den nødvendige beholdning til produktion eller materiale slot salg kan være lidt af et mareridt. Det er hårdt arbejde. For de fleste planlæggere er processen manuel og papirdrevet.

Ring tilbage til mig

Reducer de tilknyttede risici, og forbedr margenerne

Planlægning af den nødvendige beholdning til produktion eller materiale slot salg kan være lidt af et mareridt. Det er hårdt arbejde. For de fleste planlæggere er processen manuel og papirdrevet. Det administrerer en liste over hundreder af leverandører, foretager opkald, kontrollerer priser og svimler tidsplaner.  Lyder det bekendt?

Effektiv efterspørgselsplanlægning handler om at sikre et kontinuerligt udbud af materiale i løbet af måneden for at imødekomme din mølles behov.  Det er en ligning, der ønsker at matche udbuddet med efterspørgslen og på det rigtige tidspunkt. 

Kriseplanlægning

Planlæggere ønsker ikke en ophobning af lastbiler venter på din gård. Og det materiale, der bliver leveret – er det det, der blev lovet? Det korrekte materiale, kvalitet, antal? Måske er du konsekvent at finde forurenede belastninger, en blandet pose snavset materiale under klasse A papir, du havde forventet. De 5 ton OCC, du bestilte, er nu 3 ton, og resten er forurenet, eller det er et andet materiale.

Det skaber kriseplanlægning.  Du kan forvente at betale en højere pris i en krise. Nu skal din Planner tilbage på telefonen og købe mere materiale og håndtere det forurenede problem med leverandøren.  Forestil dig, at det kun er starten på måneden, og en anden af de fem planlagte belastninger den morgen har det samme problem.  Produktionskørslen påvirkes, og der er nu en legitim bekymring for at imødekomme produktionsefterspørgslen.  Det er en realitet.

Hvad er den afsmittende effekt af alt dette? Det er enormt besværligt, det påvirker din produktion køre eller opstrøms salg kapaciteter. Det er en stor risiko for din virksomhed, dine marginer og din fornuft.

Afværge denne krise

Hvor er utopien i alt det her? Det er langt fra, hvad der bliver talt om ovenfor. Det sikrer optimal materialeforsyning for at understøtte produktionskørsler eller salg. Det, der er brug for her, er et reaktivt og fuldstændig digitaliseret system, der samarbejder med planlæggere for at hjælpe med at planlægge eventuelle mangler i materialemængder på et givet tidspunkt af måneden.

Så den leverandør med den forurenede belastning; Lad os se på et integreret system, der visualiserer underskuddet, så du kan se, om du stadig er på tidsplanen for at imødekomme efterspørgslen, eller hvis du har brug for at gå tilbage til din virtuelle assistent for at få mere lager i.  Nu taler vi om en efterspørgselsplanlægningsløsning, der udfører planlægningen for dig. En løsning, der opsummerer, hvor du arbejder med din beholdning.

Dette muliggør bedre beslutningstagning og omkostningsstyring!

Lad os kigge efter et system, der giver dig en dashboardvisning i realtid af det planlagte materiale, hvad der modtages, og hvad der kræves, så du straks kan foretage korrigerende handlinger for at løse eventuelle problemer.  Det er simpelthen bedre lagerstyring.  Der er nu ingen grund til at lagre materiale for meget, hvilket reducerer omkostningerne der - såsom lageromkostninger, lagerafskrivning. Dette sikrer, at din mølle eller dit salgsteam konsekvent kører som planlagt. Det er automatisering og digitalisering af underordnede opgaver, der tager for meget af din planlæggers tid.

Der er en anden afsmittende effekt her; det er at optimere trafikken i skalaen, hvilket reducerer flaskehalse forbundet risici der (fra H & S, finansielle og operationelle tab). Reduktion af risikoen for lagermangler påvirker absolut de ressourcer og den tid, der bruges på behovsplanlægning.  Dette reducerer dine efterspørgselsplanlægningsomkostninger pr. euro i indtægter. Nu er din margin lykkeligere.

Hvad ellers?

Hvad hvis der er mere? Lad os tale om at integrere din mobilkvalitets- og evalueringsapplikation i din efterspørgselsplanlægningsproces. Leverandøren med det forurenede materiale, vi talte om, den, værftets inspektør gennemgik... Behovsplanlægningssystemet fungerer allerede, så du kan udfylde underskuddet.  Det her er effektivt.  Dette er realtid og en imponerende visuel repræsentation for at støtte bedre beslutningstagning. Det er hurtigere, reaktiv planlægning, der også effektivt styrer dine omkostninger, som arbejder sammen med dig for at forbedre din margin.  Det reducerer stressen.

Vil du høre mere? Kom i kontakt med vores team for at lære, hvordan MODULEt AMCS Demand Planning kan understøtte større effektivitet i dine lagerplanlægningsprocesser, reducere risikoen for mangler og understøtte en gladere margin.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Find ud af, hvad vores Enterprise Management-software kan gøre for din virksomhed!

Vores Enterprise Management-software vil optimere dine aktiviteter til vækst med øget effektivitet og forbedret overskud.

Anmod om en demo

Brochure om efterspørgselsplanlægning

Få mere at vide om, hvordan vores løsning til efterspørgselsplanlægning automatiserer arbejdsgange, der understøtter på hvert trin i efterspørgselsplanlægningsrejsen. Forbedring af den samlede driftseffektivitet

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på