Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog juni 2018 Updated juli 2023

Digital innovation og agil ruteoptimering

Digital innovation handler om at sætte kundens behov i første række Digital er her. Det er virkeligt. Og det forandrer industrier over hele verden. Det er også et wake-up call for enhver branche, der ikke har forstået digitals sande potentiale til at transformere kundeoplevelsen. Innovative affalds- og genanvendelsesvirksomheder forstår dette og hjælper nye generationer af forbrugere med at interagere på nye måder. Disse digitale indfødte kunder forventer, at tjenester er tilgængelige for dem hvor som helst og når som helst.

Ring tilbage til mig

Martijn Schimmer

Intelligent Optimization Solution Advisor

Digital innovation handler om at sætte kundens behov i første række

Digital er her. Det er virkeligt. Og det forandrer industrier over hele verden. Det er også et wake-up call for enhver branche, der ikke har forstået digitals sande potentiale til at transformere kundeoplevelsen.  Innovative affalds- og genanvendelsesvirksomheder forstår dette og hjælper nye generationer af forbrugere med at interagere på nye måder. Disse digitale indfødte kunder forventer, at tjenester er tilgængelige for dem hvor som helst og når som helst.

Harry er en ung digital indfødt og ejer af sin første restaurant. Han havde en stigning i kunder og er nu overbelastet med affald i sine containere. Af indlysende grunde ønsker han ikke at opbevare dette ildelugtende og uhygiejniske affald natten over. Han er heldig at bo i et område, hvor hans affaldssamler har digitaliseret sin indsamlingsvirksomhed, så hans problem kan løses med det samme. Han registrerer sit presserende behov for affaldsindsamling, han får derefter et øjeblikkeligt tilbud, indsamlingsruten ændres i realtid, og hans skraldespande tømmes den aften. Uden denne fleksibilitet, som digitaliseringen medfører, ville han være nødt til at vente, indtil affaldsindsamleren havde tid til deres tidsplan.

Manuel, praktisk og vanskelig at overgå kundernes forventninger

Affaldsindustrien er en af de mest komplekse industrier på grund af det store antal affaldsstrømme og typer af indsamlings-, distributions- og transportaktiviteter. Det er ofte manuel og hands-on. Med ringe gennemsigtighed, stiv forretningsproces og manglende lydhørhed over for kundernes krav.

Langsom til at vedtage

På grund af sin utrolige kompleksitet har affaldsindsamlingsindustrien været langsom til at vedtage et kundeperspektiv og omfavne ny teknologi. Det er i fare for at blive efterladt andre industrisektorer. I fare for at gøre for lidt for sent. Det er alarmerende, at kun 1 % af indtægterne i affalds- og genanvendelsesindustrien investeres i digital transformation. I uregulerede områder er etablerede virksomheder begyndt at stå over for udfordringer fra digitale kyndige nystartede virksomheder.

Manglende fleksibilitet i en manuel tilgang

Når affaldsselskaber udelukkende er afhængige af en manuel tilgang, der ikke er digitaliseret, kan deres planlægning og udførelse være ret ufleksibel. Resulterer i betydelige omkostninger gennem ubesvarede leverancer, stress på deres organisation, når kunden udsætter en afhentning planlagt til i dag, eller salg aftalt på en service dag og tid uden at konsultere transportplanlæggere.

De fleste transportplanlægnings- og optimeringssystemer er batchprocesdrevne. De er løst integreret i de generelle arbejdsprocesser og IT-systemer i virksomheden. Det betyder, at de ofte ikke kan optimere, før de har modtaget alle ordrer. Eller de kan ikke omoptimere deres planer live, mens de udfører ruter. Og information bevæger sig ikke frit mellem forskellige interessenter: ordretagere, kunder, lagerpersonale og transportplanlæggere.

Affaldsindustrien er nødt til at tage sin digitale

Digital transformation handler om at sætte kundens behov først. Og være i stand til at træde i deres sko. Implementering af nye teknologier og intelligent software vil være nøglen til succes i fremtiden. Digital transformation synes at være en udfordring for mange virksomheder og betragtes endda som en trussel mod nogle. Dette kan forklare den langsomme vedtagelse, der giver plads til eksisterende spillere til at stjæle bly og nye aktører til at komme ind og forstyrre affald og genanvendelse marked.

Belastningen mindre rejste

Flytning fra manuel routing og forsendelse til automatisk ruteoptimering kan hjælpe virksomheder med at forbedre aktivudnyttelsen, forbedre kundeservicen, reducere kilometertal og køretid og sænke deres samlede CO2-fodaftryk.

Ruteoptimeringssoftware kan også spare affaldsselskaber betydelige penge og forbedre kundeservicen. I sidste ende handler det om, hvordan de kan gøre en rute hurtigere, udføre flere afhentninger for kunder på en chaufførdag, reducere den samlede kilometertal for flåden og reducere ture til lossepladsen / overførselsanlægget.

Det digitale marked er modnet

I 2001, da it-boblen bristede, var innovation langt foran markedet. Ikke mange virksomheder kunne tilpasse sig hurtigt nok, og så omkom de. I dag er det digitale marked og dets teknologi modnet. Overalt, hvor du ser digitale virksomheder trives og viser meget rentable afkast.

Innovation af kunden først

Ønsket om at sætte kunden først ved hjælp af moden teknologi og innovation er det, der driver den digitale transformation i affaldstransport- og logistikindustrien. Ved at forstå, at nye generationer af forbrugere interagerer forskelligt, transformerer de deres forretning ved at udnytte kraften i webteknologi, cloud computing, tingenes internet, digitale værktøjer, platforme og apps.

Evolution ikke revolution

AMCS er forpligtet til at hjælpe sine kunder med at opbygge digitale forretningsmodeller oven på deres eksisterende systemer. Ved hjælp af den intelligente AMCS-optimeringsplatform gør denne kombinerede tilgang virksomheder mere fleksible og letter hurtige ændringer uden eksisterende dataforstyrrelser. Det betyder gennemførelse af nye ideer og nye strategier i dage, ikke måneder eller år.

Den intelligente AMCS-optimeringsplatform giver enorme fordele. Dette omfatter at have den fulde operationelle indsigt og smidighed for at kunne reagere øjeblikkeligt på kundernes krav og anmodninger: ordretagning, ændringer i ordrer, ruteændringer, ETA-oplysninger, feltstatus osv.

Skab effektivitet og smidighed med optimering af 3. generations rute

Intelligente affaldsselskaber driver effektiviteten med 3. generations ruteoptimering. En digital transformation, der gør affaldsbranchen mere effektiv, fleksibel og kundefokuseret. Det giver et niveau af smidighed, der gør det muligt for dem at reagere hurtigt og effektivt på kundernes krav, anmodninger, undtagelser og ændringer i driften. De kan også give relevante interessenter direkte adgang til oplysninger, som de let kan dele. Hjælpe dem med at træffe uafhængige og optimale beslutninger.

Trinvis digital transformation og smidighed

Intelligente affaldsselskaber kan også udføre live og trinvise ændringer med 3. generations ruteoptimering. Kører kontinuerligt i baggrunden, det understøtter deres forretningsprocesser trin for trin. Dette er fuldt integreret med de omkringliggende systemer som ERP, WMS, webportaler, CRM og drivermobilløsninger.

Kerneplanlæggerne arbejder direkte med de avancerede brugergrænseflader i kerneoptimeringsløsningen. Hvilket understøtter andre interessenter som salg, kunder, vejledere, chauffører, underleverandører osv. via webportaler og apps. Dette giver også næring til optimering i de daglige værktøjer i mange andre brugertyper.

Digital transformation har mange fordele

Forestil dig de fordele, som din virksomhed kan opnå ved at implementere følgende processer:

Når du planlægger, udfører og optimerer dine processer til at blive agile, bringer det digital transformation og lydhørhed op på et helt nyt niveau.

Besparelserne og gevinsterne er enorme, og det samme er forbedringerne af kundeserviceniveauet.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

AMCS Intelligent Route Optimization kombinerer dynamisk ruteplanlægning og realtidsoptimering for at øge effektiviteten og forbedre indtjeningen.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: Styrken ved ruteoptimering

Få indsigt i, hvordan du gør dine komplekse ruteplaner til en strømlinet proces efter behov uden de tidskrævende manuelle opgaver.

Se webinar

Ressourcer

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

Download SUEZ Success Story

Læs mere om, hvordan SUEZ reducerer den vigtigste KPI: 'tid pr. ordre' og øger produktiviteten med ruteoptimering.

Download Success Story
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på