Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog januar 2019 Updated juli 2023

Fremtidssikring af din virksomhed med AMCS Platform

Affalds- og genanvendelsesindustrien undergår hidtil usete forandringer rundt om i verden, når vi går fra lineære til cirkulære økonomier. Selvom det kræver forandring i dine processer, indebærer det også ændringer i teknologien til at understøtte disse processer.

Ring tilbage til mig

Affalds- og genanvendelsesindustrien undergår hidtil usete forandringer rundt om i verden, når vi går fra lineære til cirkulære økonomier. Selvom det kræver en ændring i dine processer, indebærer det også en ændring i teknologien til at understøtte disse processer.

At få en konkurrencefordel indebærer at arbejde fra en platform, der giver dig mulighed for at operere på et helt nyt niveau - en platform, der giver dig mulighed for at være mere fleksibel og arbejde smartere.  Vi taler ikke om noget kompliceret. Tværtimod.

On-premise software begrænser dig i det nye miljø, hvor du arbejder. Skyen åbner muligheder, du aldrig har oplevet.

Derfor har vi lanceret AMCS Platform. Hvad er anderledes? Til at begynde med er det fjerde generation af AMCS Platform, mere kraftfuld og rig, med en intelligent og latterligt nem brugeroplevelse. Men lad os først tale om skyen vs. ældre systemer.

Legacy-systemer er stadig relevante – så hvad er problemet?

Dine ældre systemer udgjorde en betydelig investering, så det er kun naturligt at ville holde fast i dem, selvom de viser sig problematiske. De er stadig relevante for din virksomhed, men problemet er, at teknologien er forældet.

På et tidspunkt kræver aldrende it-arkitektur flere investeringer. Det bliver et monster, der har brug for konstant fodring. Den største omkostning er dog – umuligt at beregne – at den holder dig tilbage. Det, du tilbyder, er utilstrækkelig service efter nutidens standarder, hvilket sætter barrierer mellem dig og dine kunder.

En undersøgelse fra IBM fra 2013 viste, at virksomheder, der implementerede cloud, opnåede en konkurrencemæssig fordel: "Disse pacesettere genopfinder kunderelationer ved at bruge analyser i vid udstrækning til at få indsigt fra big data, dele data problemfrit og træffe datadrevne og evidensbaserede beslutninger. Vigtigst af alt vokser pacesettere omsætning og bruttofortjeneste hurtigere end andre organisationer."

Det var dengang. Kan nogen stadig råd til at fortsætte med arv systemer?

Det er tid

Tech Republic rapporterer, at 95% af al datacentertrafik vil være skyrelateret i 2021. Skyen er uundgåelig for de fleste virksomheder. De, der gør det hellere før end senere, vil høste frugterne fra kunderne.

Det, vi taler om med AMCS Platform, er Enterprise Grade Cloud. Dette er de hårde ting, der er designet til større organisationer til at tilbyde kraftfuld ydeevne og sikkerhed. Overholdelse er indbygget i arkitekturen, så der er ingen grund til at købe og ansøge om separate licenser.

Indrømmet, dette er ikke en opgradering. Det er et spring fra første generation til den fjerde. Det kræver en ny strategi. En ny måde at tænke på. Det er også værd at bemærke, at der ikke er nogen startkapitalinvestering. Dette er en service, som du aldrig har kendt før.

Hvad kan du gøre med AMCS Platform?

Det handler om at gøre din virksomhed mere agil, et must i affalds- og genanvendelsesindustrien. Det er ikke kun en løsning til dine operationer, men hele din værdi proposition.

AMCS Platform er en intuitiv, end-to-end løsning, der fremtidssikrer din virksomhed. Denne intelligente platform samler branchespecifik SaaS med klassens bedste funktioner såsom robuste optimeringsfunktioner, opfindsomhed og on-vehicle teknologier.

Overvej Tingenes internet (IoT), og hvordan det er relevant for din virksomhed. Med AMCS Platform kan dit back office og lastbiler kommunikere. Data kan f.eks. tages fra bin sensorer og løftesystemer og analyseres. Denne dybe indsigt giver dig de oplysninger, du har brug for til at bestemme dine næste handlinger. Deling af oplysninger sker i realtid. 

Alt dette er så utroligt nemt at bruge. Vi tror, du vil elske det. UX blander best practice forretningsprocesser i branchen med intelligent informationsdesign. Det forstår allerede dine forretningsprocesser - det ved, hvad du vil og har brug for, så du ikke bruger din tid på at indtaste oplysninger. AMCS Platform har det allerede takket være IoT og automatiseret dataindsamling. Den bruger forretningsprocesserne til at vise skærmbilleder, der beregner værdier og udfylder felter for dig.

Dette er videnskab, kunst og design for øjet, samlet i en platform. Med AMCS Platform udføres det tunge arbejde for dig.

Ingen kreditorlåsning

Mens AMCS Platform web integrerer vores egne løsninger, der er skræddersyet til affalds- og genanvendelsesindustrien, betyder det ikke, at du skal implementere dem. Du ønsker måske at bruge dine egne applikationer, og det er okay. AMCS Platform giver dig denne fleksibilitet.

Brug vores portefølje af komplette løsninger, eller integrer tredjepartsløsninger via åbne API'er – som gør det nemmere at bygge videre på eller integrere andre løsninger inden for AMCS-platformen. Du kan tilpasse det, som du vil, så det er skræddersyet til dine specifikke behov. Teknologien bevæger sig i et så hurtigt tempo, og AMCS Platform er bygget til denne ændring; ændringer i branchen og med kundernes behov.

At være 'bygget til forandring' kræver øjeblikkelige opdateringer og implementeringer, når og hvis det er nødvendigt. AMCS-platformen er bygget til dette med opdateringer hver anden uge til systemet til gavn for vores kunder.  Ikke flere opdateringer eller implementeringer, der tager uger og måneder, det er nu øjeblikkeligt.

Det hele er så simpelt, bare den måde, det er designet til at være.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Lad os vise dig, hvad AMCS Platform kan gøre for dig!

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift for at øge overskuddet, forbedre effektiviteten og skabe vækst i din virksomhed.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: AMCS Platform Oversigt

Dette webinar giver et indledende overblik over AMCS Platform, den end-to-end cloud-løsning, der giver mulighed for fuld synlighed i dine operationer.

Se webinar On Demand nu

Ressourcer

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Blog

Transport af husdyr

Blog

Den digitale fremtid for bæredygtig transport af byggematerialer

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på