Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog april 2020 Updated april 2024

Guidet navigation reducerer antallet af glemte skraldespande og dermed ekstra omkostninger.

Indbygget mobilløsning i AMCS Mobile Workforce bidrager til offentlighedens og chaufførernes sikkerhed

Ring tilbage til mig

Martijn Schimmer

Intelligent Optimization Solution Advisor

Indbygget mobilløsning i AMCS Mobile Workforce bidrager til offentlighedens og chaufførernes sikkerhed

En af de største fordele ved guidet navigation er, at erfarne chauffører deler deres viden om affaldsindsamlingsruter. "Efter optagelsen er ruten digitalt tilgængelig på alle andre kollegers enheder i førerhuset, også de mindre erfarne. På den måde kan skraldemændene køre ruterne mere effektivt og spare både tid og arbejde", siger Maurice van den Heuvel, salgschef hos AMCS. "Derudover forbedres kvaliteten af affaldsindsamlingen, og dermed bliver færre skraldespande overset. Det mindsker risikoen for ekstra omkostninger til en ekstra indsamling. Samtidig reducerer det kundernes tilbagekald, hvilket forhindrer en unødvendig stigning i arbejdsbyrden for callcentret."

Indbygget turn-by-turn-navigation guider føreren gennem ruten

Indsamling af affald ved hjælp af guidet navigation giver en række fordele, ifølge Van den Heuvel. "Det kræver for eksempel mindre tid at oplære nye chauffører i, hvordan de skal køre en rute. Enheden i førerhuset giver dem en digital rute, og med stemmeaktiveret turn-by-turn-navigation guides de gennem ruten. Denne indbyggede funktionalitet informerer chaufførerne, når de f.eks. kører ind i en blindgyde eller drejer til venstre", forklarer han.

"Det sikrer, at føreren er fuldt fokuseret på vejen, mens han stadig er opmærksom på de potentielle farer. Derudover har guidet navigation en indbygget funktion til at advare chauffører med specifikke sikkerhedsadvarsler som "sæt farten ned, skole forude" eller til at undgå bestemte ruter i et bestemt tidsrum for at sikre trafiksikkerheden. Ruteplanlæggeren eller supervisoren har også mulighed for at tilføje ekstra instruktioner for at råbe sikkerhedsadvarsler op."

Ruter, der er optimeret i AMCS Intelligent Optimisation, kan også indlæses i den guidede navigation for yderligere at forbedre affaldsindsamlingens effektivitet, forklarer Van den Heuvel. "Optimering af både planlægning og ruter forbedrer driftseffektiviteten betydeligt ved at reducere kilometertal og affaldsindsamlingstid og dermed reducere omkostningerne for både køretøjer og chauffører. På grund af dette mindsker det samtidig miljøpåvirkningen og bidrager til affaldsindsamlingsvirksomhedernes bæredygtighed."

Færre glemte skraldespande og dermed ekstra omkostninger til ekstra lifte

De nævnte funktioner er blot nogle få eksempler på de muligheder, guidet navigation giver som en indbygget løsning i AMCS Mobile Workforce. Funktionerne omfatter blandt andet også visuelle og stemmebaserede instruktioner til turn-by-turn-navigation, sikkerhedsadvarsler og aktiviteter på ruten som f.eks. affaldsindsamling. Derudover giver AMCS Guided Navigation mulighed for redigering af gader og instruktioner på kort og live tracking under udførelsen af planen.

"Dermed bidrager den integrerede løsning til en forøgelse af ruteeffektiviteten, hvis chaufførerne følger den optimale rute, de bliver præsenteret for af in-cab løsningen", nævner Van den Heuvel som en af fordelene for affaldsindsamlingsvirksomheder. "Derudover øger den forbedrede rutenøjagtighed også kundeservicetilfredsheden. Desuden reducerer renovationsselskaberne antallet af glemte skraldespande, som i gennemsnit kan koste så meget som 45 euro pr. glemt skraldespand. Guidet navigation øger også fleksibiliteten ved at give mulighed for at indsætte flere midlertidige eller uerfarne chauffører. Samtidig begrænser guidet navigation tiden til træning af dobbeltbemanding. Det er vigtigt, da chaufførudskiftningen kan være op til 20% om året. Og sidst, men ikke mindst, forbedrer det offentlighedens og chaufførernes sikkerhed betydeligt."

For Veolia Tyskland er et sikkert arbejdsmiljø for chaufførerne også vigtigt, ifølge et interview med Malte Zinke, Project Manager Logistics. "Information er ikke længere kun tilgængelig for chaufføren i form af et kort og en gadeliste, men bliver også annonceret via mobilsystemet som en talebesked", siger han i interviewet med AMCS. "Det øger sikkerheden enormt, fordi chaufføren hele tiden har begge hænder på rattet."

AMCS Platform

AMCS Guided Navigation kan både køre som en selvstændig løsning eller også integreres i AMCS Mobile Workforce, en af de seks løsninger i AMCS Platform. AMCS Platform tilbyder en fuldt integreret og end-to-end portefølje af løsninger til håndtering af affalds- og genanvendelseslivscyklussen. Løsningerne omfatter Enterprise Management, Intelligent Optimisation, Mobile Workforce, Vehicle Technology, Digital Engagement og AMCS Analytics. Disse branchespecifikke løsninger er udviklet til at understøtte AMCS Platform-strategien, der fokuserer på at skabe omsætningsvækst, marginudvidelse, driftseffektivitet og bæredygtighed. AMCS lever op til disse ord med et produkt- og udviklingsteam på omkring 200 personer, som i øjeblikket investerer 20 % af den samlede omsætning i produktudvikling.

AMCS Mobile er også tilgængelig for ældre softwarekunder

AMCS Mobile Workforce er en af de seks løsninger i AMCS Platform. Hver af de seks løsninger passer problemfrit som et puslespil ind i hinanden og danner den unikke end-to-end integrerede SaaS-løsning til affalds- og genbrugsindustrien. Løsninger som Intelligent (rute)optimering, AMCS' kundeportal og Mobile Workforce er dog også integreret i eksisterende software. På den måde drager alle AMCS' kunder fordel af AMCS Groups innovative softwareløsninger.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

AMCS Intelligent Route Optimization kombinerer dynamisk ruteplanlægning og realtidsoptimering for at øge effektiviteten og forbedre indtjeningen.

Anmod om en demo

AMCS Guidet navigationsbrochure

Få mere at vide om de kommercielle og miljømæssige fordele ved Guidet navigation, herunder reduceret brændstofforbrug, øget kundetilfredshed og meget mere.

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Få vist andre ressourcer

AMCS Waste Planner - Intelligent optimeringsbrochure

Lær, hvordan AMCS Waste Planner vil forbedre din virksomheds affaldsindsamling og transporteffektivitet!

Download brochure
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på