Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog april 2020 Updated december 2023

Enhed i førerhuset mindsker driftsrisikoen gennem dataudveksling i realtid

AMCS Mobile registrerer handlinger mod kunder for at give opdaterede ruteoplysninger. Konstant og opdateret kunde-, rute- og køretøjsinformation tilgængelig på tværs af organisationen gennem udveksling af data i realtid.

Ring tilbage til mig

Ken Tierney

Product Manager IoT

AMCS Mobile registrerer handlinger mod kunder for at give opdaterede ruteoplysninger

Konstant og opdateret kunde-, rute- og køretøjsinformation tilgængelig på tværs af organisationen gennem realtidsudveksling af data. Med dette giver AMCS' mobile enhed i førerhuset faktiske ruteoplysninger for at mindske driftsrisikoen og forhindre ekstraomkostninger for manglende afhentninger. Gennem det integrerede system har både planlæggerne og kundeservicemedarbejderne adgang til aktuelle oplysninger, så de kan betjene kunderne bedre, mere effektivt og til lavere omkostninger.

Integreret mobilsystem giver omfattende indsigt i driften

Nogle af fordelene ved et integreret mobilt system er, at man kan få et overblik over hver enkelt ordre og se, hvor hvert enkelt køretøj befinder sig. Dette gøres tilgængeligt gennem realtidsudveksling af data mellem den mobile enhed i førerhuset og det centraliserede ERP-system. Det er især disse funktioner, der mindsker de operationelle risici for affalds- og genbrugsvirksomheder, forklarer Ken Tierney, Product Manager hos AMCS." Enhver handling, som chaufføren udfører i forhold til den pågældende kunde, registreres og overføres til back office i realtid. Det giver chaufføren og driftspersonalet, f.eks. kundeservicemedarbejdere, øjeblikkelige opdateringer om hver kunde, ordre og køretøjets placering. Det reducerer risikoen for, at en chauffør går glip af afhentningen af en skraldespand, da alle oplysninger vises tydeligt og intuitivt på deres enhed. Desuden eliminerer det omkostningerne ved at omplanlægge den glemte afhentning."

Opdateret information om ordrestyring er vigtig for virksomheder. "I løbet af dagen ved planlæggeren, hvornår chaufføren har tømt skraldespanden, og hvis ikke - hvorfor. Måske var skraldespanden ikke stillet frem eller var tilgængelig, eller måske var indgangen til pladsen blokeret. I alle tilfælde kan planlæggeren bevise, hvorfor skraldespanden ikke blev tømt, med funktioner som fotooptagelse og noter, som alle er tids-, dato- og GPS-stemplede. Disse oplysninger er tilgængelige for både planlæggeren og kundeservicemedarbejderen og understøtter en klar kommunikation og serviceopdatering til kunderne, hvilket vil forbedre serviceniveauet for disse kunder. Det forhindrer også, at kunder ringer tilbage, og at der er behov for at undersøge forespørgsler internt, da alle oplysninger er let tilgængelige."

Mindsker risikoen for at køre ineffektive ruter

Ifølge Tierney mindsker den konstant tilgængelige realtidsinformation også risikoen for, at affaldsindsamlingen ikke udføres inden for de fastsatte timer. "Planlæggeren har et overblik over, hvilke ordrer der udføres, og ved, om en chauffør er forud for tidsplanen eller, endnu vigtigere, om han er bagud. Ved at vide, hvordan køretøjerne klarer sig i forhold til planlægningen, faktisk kontra planlagt, kan planlæggeren reagere hurtigere. Hvis det er nødvendigt, kan han f.eks. øjeblikkeligt flytte en ordre til en anden chauffør eller planlægge ad hoc-ordrer til den bedst egnede chauffør. Det skaber både driftseffektivitet og reducerer samtidig omkostningerne til enkeltstående og dyre ture."

AMCS Mobile mindsker også risikoen for at køre ineffektive ruter, siger Tierney. "Med papirprocesser planlægges ruter på en måde, som planlæggeren mener er den bedste baseret på de adresser, gader eller kundeordrer, der tilføjes til ruten. Med mobilapplikationen sporer den den faktiske rækkefølge, som chaufføren hentede kunderne i på ruten, hvilket kan bruges til at omlægge ruten til den måde, en erfaren chauffør kørte ruten på. Denne sekvens kan derefter bruges af nye chauffører til at sikre, at de gennemfører ruten så effektivt som muligt. Derudover kan al realtidsinformation, der indsamles af mobilapplikationen, føres ind i ruteoptimeringsløsningen for at gøre ruten endnu mere effektiv."

AMCS Mobile er også tilgængelig for ældre softwarekunder


AMCS Mobile Workforce er en af de seks løsninger i AMCS Platform, en fuldt integreret og end-to-end portefølje af løsninger til håndtering af affalds- og genbrugslivscyklussen. Løsningerne omfatter Enterprise Management, Intelligent Optimisation, Mobile Workforce, Vehicle Technology, Digital Engagement og AMCS Analytics. Men løsninger som Intelligent (rute)optimering, AMCS' kundeportal og Mobile Workforce er også integreret i eksisterende software. Disse branchespecifikke løsninger er udviklet til at understøtte AMCS Platform-strategien, der fokuserer på at skabe vækst i omsætningen, marginudvidelse, driftseffektivitet og bæredygtighed. AMCS lever op til disse ord med et produkt- og udviklingsteam på omkring 200 personer, som i øjeblikket investerer 20 % af den samlede omsætning i produktudvikling.

AMCS Mobile er i øjeblikket tilgængelig for kunder, der bruger:

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift for at øge overskuddet, forbedre effektiviteten og skabe vækst i din virksomhed.

Anmod om en demo

Webinar On Demand: AMCS Mobile Workforce i aktion

Få mere at vide om AMCS Mobile Workforce-løsninger, herunder; Digitale ruteark, chaufførdebriefing, dataindsamling i realtid, servicebevis, rutevejledning og navigation og backend-integration.

Se webinar On Demand nu

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på