Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog marts 2020 Updated december 2023

Værdien af det nye AMCS Digital Training Tool for din virksomhed

Forenkl din onboarding-proces, fremskynd brugeradoptionen og sørg for best practice-brug af applikationer. Reducer behovet for at ringe til support, læse instruktionsmanualen eller spørge en kollega. AMCS Digital Training Tool guider slutbrugerne trin for trin gennem de vigtigste opgaver og processer i AMCS Platform-modulerne

Ring tilbage til mig

Forenkl din onboarding-proces, fremskynd brugeradoptionen og sørg for best practice-brug af applikationer.

Reducer behovet for at ringe til support, læse brugsanvisningen eller spørge en kollega. AMCS Digital Training Tool guider slutbrugerne trin for trin gennem vigtige opgaver og processer på AMCS Platform-modulerne. Det er et understøttende værktøj, der øger effektiviteten ved onboarding af personale, og det uddanner løbende brugerne i best practice-brug af systemapplikationer.

AMCS Digital Training Tool er nu tilgængeligt med 8.2-udgaven af AMCS Platform, som blev lanceret i februar. At sikre en hurtigere time-to-value for nye medarbejdere og optimere systemadoption understøtter AMCS' produktstrategi, en strategi, der fokuserer på at skabe omsætningsvækst, marginudvidelse, driftseffektivitet og bæredygtighed på vegne af kunderne.

Forkorte time-to-value for alle nye brugere

Det er vigtigt for operatørerne at få nye brugere i gang med systemet og at uddanne og oplære dem korrekt. Det integrerede digitale træningsværktøj er et walk-me-through-værktøj, der guider brugerne trin for trin gennem systemet og hjælper dem med at udføre en opgave ved at foreslå, hvor de skal klikke, og hvor de skal navigere. Det forkorter time-to-value for alle nye brugere og skaber enorme tids- og omkostningsbesparelser ved onboarding af disse brugere. For virksomheder og små og mellemstore virksomheder har det uden tvivl en positiv indvirkning på bundlinjen.

Skabe effektivitet og sikre best-practice-brug af applikationer

AMCS' digitale træningsværktøj giver slutbrugerne mulighed for hurtigt og nemt at få adgang til oplysninger, så de effektivt kan udføre deres daglige opgaver. Når brugerne f.eks. åbner en post/starter en opgave for første gang, får de mulighed for at tage en hurtig rundtur for at få indsigt i og overblik over den posttype/opgave, de arbejder med.

Det er maskinlæring. Systemet ved, hvad slutbrugeren laver, og foreslår flere muligheder for at hjælpe med det daglige arbejde. Dermed sikrer det digitale træningsværktøj bedre brug af systemet og begrænser antallet af inputfejl, hvilket øger driftseffektiviteten og reducerer forretnings- og driftsrisikoen, fordi antallet af fejl og dårlig praksis i systemet falder betydeligt.

Brugen af AMCS Platforms indbyggede træningsværktøj giver en række fordele. "Det sikrer for eksempel, at slutbrugerne lettere og hurtigere tager systemet og dets processer til sig", forklarer Dáire Cronin, Product Manager hos AMCS. "Det analyserer, hvordan folk bruger systemet for at forbedre brugen af applikationer efter bedste praksis. Systemet ved på intelligent vis, hvilken opgave slutbrugeren arbejder med, og giver dem vejledning til at udføre opgaven korrekt."

"Hvis en bruger for eksempel opretter en ny kunde for første gang, dukker der en pop-up op med spørgsmålet 'Kan jeg hjælpe dig med at tilføje en ny kunde? Efter et bekræftende svar bliver brugeren præsenteret for instruktioner og guidet gennem opsætningen af den nye brugerdefinerede skabelon. Eller hvis en bruger ønsker at tilføje en PO i kunderegistreringen, genkender systemet dette, og træningsværktøjet fører brugeren direkte til placeringen og guider dem gennem, hvordan man også gør det."

Reducer brugerfejl og fremskynd indførelsen af systemet

AMCS' digitale træningsværktøj hjælper brugerne af AMCS Platform med at udføre deres daglige opgaver bedst muligt. Det mindsker behovet for omfattende oplæring, for at bede om hjælp fra vejledere og kolleger og for at studere træningsmanualer.

"Et digitalt træningsværktøj er vigtigt både for eksisterende og nye brugere af AMCS Platform", siger Cronin. "Når kunderne bevæger sig mod Platform, er det vigtigt for dem at navigere i systemet så problemfrit som muligt, så de kan arbejde lettere og hurtigere med systemet. Det digitale træningsværktøj giver kunderne mulighed for løbende at træne deres brugere trin for trin, opgave for opgave. Fordi værktøjet sikrer bedre brug af systemet, viser det også, hvad der er den mest effektive måde at udføre opgaver på".

"Det giver værdi til vores kunders forretning og øger driftseffektiviteten og marginen ved at sænke omkostningerne til uddannelse. Derudover kan operatørerne forvente at reducere forretnings- og driftsrisikoen, da menneskelige fejl og dårlig systempraksis reduceres betydeligt."

Det digitale træningsværktøj er en helt ny funktion i AMCS-platformen og er tilgængelig med den seneste 8.2-udgave.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Lad os vise dig, hvad AMCS Platform kan gøre for dig!

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift for at øge overskuddet, forbedre effektiviteten og skabe vækst i din virksomhed.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: AMCS Platform Oversigt

Dette webinar giver et indledende overblik over AMCS Platform, den end-to-end cloud-løsning, der giver mulighed for fuld synlighed i dine operationer.

Se webinar On Demand nu

Ressourcer

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

ESG Europe Summit

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på