Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog marts 2020 Updated april 2024

Hvorfor en kundeportal skal være en del af din strategi for kundeengagement

En digital engagementskanal reducerer driftsomkostningerne og øger kundetilfredsheden

Ring tilbage til mig

Conor Dowd

AMCS Director of Product Marketing

En digital engagementskanal reducerer driftsomkostningerne og øger kundetilfredsheden

Adgang til alle deres oplysninger i realtid, døgnet rundt, 365 dage om ugen. Ved at yde 24-timers service til kunderne via en kundeportal strømliner affalds- og genbrugsvirksomheder kundeprocesserne og øger kundeservicen, kundeengagementet og kundetilfredsheden med op til 33 %, samtidig med at de leverer en positiv og professionel brandoplevelse. Potentielt kan affalds- og genbrugsvirksomheder reducere antallet af opkald med op til 30%.

Dermed skaber kundeportalen merværdi, så operatørerne kan reducere deres driftsomkostninger og øge deres indtjeningsmargin. Derudover forbedrer løsningen driftseffektiviteten gennem integrerede og automatiserede kundeprocesser og forbedrer pengestrømmen ved at gøre det lettere og hurtigere for kunderne at betale.

Styrk kunderne 24/7 med en branded kundeportal

Slutkunderne er ikke altid de første i køen, når de spørger, hvorfor deres skraldespand ikke er blevet tømt. Hvis et callcenter har travlt, må slutkunderne ofte vente, indtil en kundeservicemedarbejder kan tage imod deres opkald. Det er typisk for callcentre, hvor kundekontakten primært håndteres via telefonen, og kunderne risikerer at blive utilfredse, fordi de unødigt skal vente for længe. En kundeportal forbedrer i høj grad kundeservicen og kundetilfredsheden, fordi den strømliner alle kundehenvendelser og forespørgsler ved at digitalisere alle indgående og udgående opkald og kundeprocesser.

AMCS Customer Portal er en selvbetjeningsportal, hvor slutkunder kan administrere deres konto. Det er den næste generation af dedikerede hub, der er designet til AMCS Enterprise Management-kunder, og som er bygget til at forbedre og berige deres kunderelationer og engagement gennem deres egen brandede og tilpassede portal. På den måde opbygger branchen tillid til kunderne ved at tilbyde responsiv og personlig support gennem deres foretrukne kanal.

Det er 24/7 support og nem adgang til de svar, de har brug for. Uanset hvor de er, skabes der stort kundeengagement. Med portalen automatiserer og forenkler affalds- og genbrugsvirksomheder kundeinteraktioner, og de gør det lettere for kunderne at administrere tjenester som container- og ordreanmodninger, behandle betalinger, se fakturaer og producere (operatør)servicerapporter.

Tilføjelse af en ny servicekanal aflaster CSR'en

Kundeservicecentre, der ikke har strømlinet processerne gennem digitalisering, har en masse ekstra arbejde på hænderne for at kunne besvare kundernes forespørgsler og anmodninger. De skal tjekke flere skærme, tjekke forskellige priskontrakter, følge op på papirprocesser, hvilket alt i alt tager meget tid på opkaldet for at levere en effektiv og overlegen service til kunderne.

Med portalen hjælper affalds- og genbrugsvirksomheder deres kundeserviceteams ved at tilføje et nyt helpcenter. Hvis kunderne til enhver tid kan få adgang til de oplysninger, de ønsker, reduceres antallet af opkald, hvilket aflaster callcenter-teamet, så de kan fokusere på andre forretningsområder. AMCS Customer Portal reducerer antallet af interaktioner mellem servicemedarbejdere og reducerer samtidig omkostningerne til flere systemer.

Portalen giver mulighed for at besvare almindelige forespørgsler som saldo eller kalenderforespørgsler i realtid. Hvor en kunde måske traditionelt ville have ringet for at få et svar, kan de nu selv stille spørgsmålet direkte uden omkostninger for affalds- eller genbrugsvirksomhederne. Det resulterer i større kundetilfredshed til en lavere pris.

En integreret SaaS-løsning til kundeengagement

AMCS' kundeportal er en sikker SaaS-løsning med tre fleksible leveringsmuligheder: en branded portal, der leveres efter designede skabeloner; en enterprise-løsning, der omfatter et content management-system til fuld tilpasning; og endelig widgets, der kan integrere kundens nuværende portaler med AMCS' Enterprise Management-løsning.

Det gør det muligt for affalds- og genbrugsoperatører at give slutkunderne kontospecifikke oplysninger og tjenester, f.eks. tilmelding af nye kunder, ordreforespørgsler, fakturahåndtering, betalingsbehandling og rapporteringsværktøjer. Systemet giver operatørerne mulighed for at konfigurere automatiserede svar på almindelige forespørgsler fra kunderne, f.eks. saldoforespørgsler, kalenderforespørgsler og gentagne ordrer.

Portalen er fuldt integreret med AMCS Enterprise Management-løsningen, der giver automatiserede forretningsprocesser på tværs af kunde-/rundeopsætning, daglig workflowstyring og fakturering. Dette understøtter afdelingerne for økonomi (fakturering, betalinger), forsendelse (ordre/afhentningsanmodning) og CSR (ordreanmodning, forespørgsler) ved at automatisere workflows og processer inden for disse funktioner.

Forbedring af kundetilfredshed gennem kvalitetsinformation

AMCS har designet og udviklet kundeportalen baseret på affalds- og genbrugsindustriens behov og den øgede efterspørgsel efter integration af forretningsløsninger og automatisering af kundeinteraktioner. Den gør det muligt for affalds- og genbrugsvirksomheder at automatisere selvbetjeningskanaler, der er tilgængelige 24/7, og som giver deres kunder on-demand-tjenester, når, hvor og hvordan de ønsker det. På den måde forbedrer de kundetilfredsheden og omdirigerer opkald til selvbetjeningskanaler med lavere omkostninger.

På den måde skaber kundeportalen merværdi, så operatørerne kan forbedre driftseffektiviteten gennem integrerede og automatiserede processer. Derudover kan de forbedre pengestrømmen ved at give kunderne mulighed for at betale lettere og hurtigere. Andre vigtige nøglefaktorer for kundeportalen er også forbedret kundetilfredshed gennem kvalitetsinformation i realtid og for at understøtte digitaliseringen af den samlede virksomhed.

AMCS Customer Portal er også tilgængelig for ældre softwarekunder

AMCS Customer Portal er et produkttilbud fra AMCS Digital Engagement-løsningen, en af de seks løsninger i AMCS Platform. Hver af de seks løsninger passer problemfrit som et puslespil ind i hinanden og danner den unikke end-to-end integrerede SaaS-løsning til affalds- og genbrugsindustrien. Løsninger som intelligent (rute)optimering, kundeportalen og Mobile Workforce er dog også integreret i eksisterende software. På den måde drager alle AMCS' kunder fordel af AMCS Groups innovative softwareløsninger.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Anmod om en demo for at se, hvordan AMCS kan ændre den måde, du engagerer dig online på.

Opdag, hvordan AMCS kan berige dit online engagement med kunder og partnere.

Anmod om en demo

Brochure om AMCS' kundeportal

Find ud af, hvordan AMCS Customer Portal kan reducere antallet af opkald, sænke driftsomkostningerne og øge kundetilfredsheden.

Download brochure

Ressourcer

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

Brochure om AMCS' kundeportal

Find ud af, hvordan AMCS Customer Portal kan reducere antallet af opkald, sænke driftsomkostningerne og øge kundetilfredsheden.

Download brochure
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på