Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog november 2018 Updated juli 2023

Derfor flyttede AMCS til skyen

Skyen gør det muligt for os at tilbyde dig en bedre service. Det vil spare dig penge i it-omkostninger, forbedre din effektivitet og til gengæld give dig mulighed for at forbedre dine kunders oplevelse. Ved at vælge skytjenester reduceres din onboarding med en tredjedel af den tid, det tog før med software og hardware. At arbejde på skyen er også mere omkostningseffektivt.

Ring tilbage til mig

Hvad dette betyder for dig

Skyen gør det muligt for os at tilbyde dig en bedre service. Det vil spare dig penge i it-omkostninger, forbedre din effektivitet og til gengæld give dig mulighed for at forbedre dine kunders oplevelse.

Ved at vælge skytjenester reduceres din onboarding med en tredjedel af den tid, det tog før med software og hardware. At arbejde på skyen er også mere omkostningseffektivt.

Hvordan?

Husk også, at det altid er en risiko at administrere din egen server. I tilfælde af et servernedbrud risikerer du at miste værdifulde data. Vi håndterer administrative opgaver som database backup, så vi kan beskytte dig mod det, og dermed de omkostninger, du ville pådrage sig.

Vi tager os også af sikkerhedsopdateringer og udfører regelmæssige revisioner langt mere, end de fleste virksomheder gør på egen hånd. Bare en interessant sidebemærkning: Ifølge forskning fra RapidScale oplevede 94% af virksomhederne en forbedring i sikkerheden efter at have migreret til skyen.

Hvad dette betyder for dine kunder

Med ikke-skyapplikationer skal du skifte fra et program til et andet. AMCS-platformen kombinerer for eksempel alle dine applikationer i én løsning. Det hele er der, lige foran dig. Du kan spore dine aktiver i realtid på hvert punkt i forsyningskæden med det samme.

På grund af denne strømlining kan du være mere fleksibel. Du kan f.eks. få et realtidsbillede af lagerbeholdningen og videregive denne viden til dine kunder. Afhængigt af de programmer, du føjer til AMCS-platformen, kan du til enhver tid se, hvad der sker i din virksomhed, og bruge det til at informere dine kunder om dine beslutninger og tjenester.

I det væsentlige får de, ved at levere hurtigere til dine kunder, hvad de har brug for hurtigere end ellers.

Cloud computing-miljøer giver også dine medarbejdere mulighed for at arbejde hvor som helst, så uanset hvor de er, kan de få adgang til applikationer og arbejde via internettet og fortsætte med at hjælpe dine kunder med at nå deres mål.

Integrerede, omfattende tjenester

Hvis du endnu ikke har valgt vores cloud-tjenester, skal du gøre det. Du kan tilpasse dine kundeoplevelser, og i sidste ende er det det, de ønsker. Og det er det, vi gør for dig.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Lad os vise dig, hvad AMCS Platform kan gøre for dig!

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift for at øge overskuddet, forbedre effektiviteten og skabe vækst i din virksomhed.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: AMCS Platform Oversigt

Dette webinar giver et indledende overblik over AMCS Platform, den end-to-end cloud-løsning, der giver mulighed for fuld synlighed i dine operationer.

Se webinar On Demand nu

Ressourcer

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Blog

Transport af husdyr

Blog

Den digitale fremtid for bæredygtig transport af byggematerialer

Få vist andre ressourcer

Er du klar til at starte din digitale rejse?

Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på