Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Blog december 2020 Updated juli 2023

Derfor er det vigtigt for affalds- og genanvendelsesindustrien at blive mere agil

AMCS Platform-løsninger understøtter hurtig reaktion på hurtigt skiftende situationer som Covid-19. I en verden i hastig forandring, for affalds- og genanvendelsesindustrien, er smidighed afgørende for at trives i tider med stor kompleksitet og usikkerhed.

Ring tilbage til mig

Conor Dowd

AMCS Director of Product Marketing

AMCS Platform-løsninger understøtter hurtig reaktion på hurtigt skiftende situationer som Covid-19

I en verden i hastig forandring, for affalds- og genanvendelsesindustrien, er smidighed afgørende for at trives i tider med stor kompleksitet og usikkerhed. Det giver virksomhederne instrumenter til at tilpasse sig forandringer hurtigt og til at få succes i et dynamisk miljø i hurtig bevægelse. Samtidig gør smidighed det muligt for affalds- og genanvendelsesvirksomheder at styrke deres markedsposition og yderligere øge deres konkurrencefordel.

Dette fremgår af AMCS webinar 'Sådan bliver adræt' hostet af Conor Dowd, Enterprise Sales Manager Commercial Waste, og Pat Murray, Pre-sales Manager Commercial Waste. De indgår blandt andet i vigtigheden af smidighed for affalds- og genanvendelsesindustrien og forklarer de kerneforretningsdrivere, der bidrager til agile operationer.

En væsentlig merværdi ved fleksibilitet er, at det giver virksomhederne mulighed for at blive innovative ved at omdanne sig til en digital organisation ved at automatisere papir og manuelle processer. Ned ad linjen har dette skift stor positiv indvirkning på operationelle forretningsprocesser. For eksempel kan affalds- og genanvendelsesindustrien levere tjenester hurtigere, samtidig med at den er mere indstillet på kundens behov.

Som et resultat af dette kan virksomheder udvikle en mere kundecentreret tankegang og opbygge serviceprocesser ud fra et kundeperspektiv. I sidste ende vil glæde kunderne og øge kundeloyaliteten. Da dette forhindrer kunderne i at skifte udbyder, sikrer udviklingen i det lange løb en agil organisation fremtidig omsætning.

Agility viser en vej ud af Covid-19 pandemien

I disse mærkelige tider viser smidighed også affalds- og genanvendelsesvirksomheder en vej ud i deres reaktion på den nuværende pandemi, noget der blev tydeligt under webinaret. Et eksempel på fleksibilitet i den nuværende COVID 19-situation bevæger sig hurtigt fra at tage kontantbetalinger til at modtage online kortbetalinger, der sikrer bedre overholdelse af retningslinjer for social afstand.

Også nævnt var automatisering af vejningsprocessen for at muliggøre ubemandet vejning og udskiftning af papirarbejde som vejesedler til digital udveksling af vægten gennem en webbaseret portal. På grund af digitaliseringen har smidighed også bidraget væsentligt til den voksende tendens til fjernarbejde, som giver medarbejderne mulighed for at arbejde sikkert og effektivt hjemmefra.

De nyeste teknologier skaber smidighed i affalds- og genanvendelsesindustrien

De eksempler, der blev forklaret under webinaret, vedrører virksomheder, der har sat vidtrækkende mål om at blive agile og fleksible. Driften for mange andre i branchen bestemmes stadig af manuelle processer og papirprocesser. Disse står over for flere negative forretningsresultater såsom forskellige systemer med flere fejlpunkter og som følge heraf større risiko for indtægtslækage mellem disse forskellige systemer.

Ifølge webinaret omfatter andre udfordringer vanskeligheden ved at centralisere kernefunktioner og manglen på sammenhængende end-to-end-processtrømme, der kan udvide ordre-til-penge-cyklussen - hvilket i sidste ende påvirker likviditeten. Disse hindringer for smidighed lægger et enormt pres på affalds- og genanvendelsesvirksomheder for at maksimere udnyttelsen på baggrund af stadigt stigende forventninger til kundeservice.

Vejen ud er at drive smidighed gennem brug af state-of-the-art teknologier såsom AMCS Platform. Den cloudbaserede SaaS-end-løsning integrerer branchespecifikke løsninger såsom virksomhedsledelse, mobil arbejdsstyrke, digitalt engagement, effektive kontrakt- og prismotorer, analyser og intelligent optimering til (gen)planlægning og (om) optimere affaldsindsamlingsruter takket være avancerede algoritmer.

Intelligent optimering for at imødekomme kundernes høje standardefterspørgsel

En af de vigtigste drivkræfter for fleksibilitet er intelligent optimering, en agil planlægnings- og transportoptimeringsløsning, som det fremgår af Conors forklaring under webinaret. Det er en moderne og næste generations teknologi, der i vid udstrækning anvendes af virksomheder, der har brug for meget specifik, højt automatiseret kontinuitet, hvor kunderne ønsker at vælge nøjagtige tidsintervaller og ønsker servicemeddelelser.

På grund af de indbyggede superhurtige beregningsalgoritmer kan løsningerne planlægge og optimere transportruter flere dage i forvejen, herunder afstands- og tidsberegning og tage hensyn til flere faktorer, såsom specifikke kundetidsvinduer, afstands- og trafikbelastningsområder. Algoritmerne bygger og genopbygger ruterne dagligt uden en lockdown-tid, og de inkluderer faktorer som ressourceallokering som flåde og arbejdsstyrke, sporing af ordrer på udførelsesdagen og ændringer i farten.

Kontrakt- og prismotor fungerer som indtægtsbeskytter

En af de vigtigste komponenter i at blive adræt er indtægtsbeskyttelse med støtte fra en kraftfuld kontrakt og prissætning motor, sagde Conor Dowd og Pat Murray under webinar. For eksempel muliggør systemet opladning pr. besøg. Dette reducerer indtægtstabet, når føreren f.eks. ankommer til kundens websted, men ikke kan indsamle eller tømme en placering på grund af blokeret adgang.

En af de andre nøgleværdier, de nævnte, er minimumsregningsniveauet, der gør det muligt for affaldsoperationen altid at fakturere for mindst et bestemt antal binlifte til dækning af omkostningerne ved et besøg. Og for det tredje er muligheden for serviceopkrævning til at fakturere kunder på forhånd for et forventet antal elevatorer i en periode, hvilket reducerer eksponeringen for dårlig gæld og forbedrer likviditeten.

Hovedbudskabet er ifølge webinaret at gøre det muligt for tjenesteudbyderen at opkræve betaling for planlagte aktiviteter og minimale aftalte ordreantal. Dette sikrer, at tunge placeringer og yderligere tjenester faktureres nøjagtigt, hvilket overfører risikoen fra tjenesteudbyderen til kunden.

Mobile løsninger løser en række problemer

Den mobile løsning, AMCS Mobile Workforce, løser en række udfordringer for affalds- og genanvendelsesvirksomheder, som det fremgår af webinaret. F.eks. reducerer digitalisering og automatisering af rute- og ordrelevering til førerens in-cab-enhed fejl i manuel indtastning og forhindrer unøjagtigheder ved at levere nøjagtige og kontrollerbare kundeservicedata. Desuden overvinder den den manglende tilpasningsevne ved at muliggøre dynamisk tilføjelse af ordrer til den mobile arbejdsstyrkerute i realtid.

Ved at spore al mobil arbejdsstyrke, status for ordreudførelsen og levere verifikation af service reducerer AMCS Mobile Workforce desuden de ekstra omkostninger ved ubesvarede samlinger. Som et resultat reducerer dette indtægtslækage, især når det kombineres med RFID og vejning. Alt i alt fører amcs-platformens integrerede løsninger ned ad linjen til en stigning i de vigtigste forretningsdrivere for affalds- og genanvendelsesindustrier, såsom omsætning og marginvækst, risiko- og omkostningsreduktion, samtidig med at kundeservice og kundetilfredshed forbedres.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Lad os vise dig, hvad AMCS Platform kan gøre for dig!

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift for at øge overskuddet, forbedre effektiviteten og skabe vækst i din virksomhed.

Anmod om en demo

AMCS Platform Brochure

Download vores brochure og find ud af, hvordan du kan arbejde smartere, mere problemfrit og mere digitalt. Det resulterer i øget overskud, forbedret effektivitet og lavere omkostninger.

Download brochure

Ressourcer

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Få vist andre ressourcer

Webinar: Bliv agil og maksimer dine marginer

Se webinar on demand
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på