Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Nyheder januar 2018 Updated maj 2021

Fuldautomatisk affaldsindsamling i Caribien

Selikor, der går videre med alt-i-en Enterprise Management-løsningen

Ring tilbage til mig

Selikor betjener kommercielle kunder, såvel som alle private husholdninger, og er den mest fremtrædende affaldsindsamling selskab på den caribiske ø Curacao. Virksomheden har arbejdet med AMCS Enterprise Management-softwaren i mere end 20 år. For at drage fordel af sine nyeste funktionaliteter opgraderede Selikor for nylig til den nyeste version af softwaren.

Jochem Kerver er kundepartner hos AMCS i Customer Success Programme. Han vendte for nylig tilbage fra Curacao, hvor han administrerede to projekter. Det første projekt bruger AMCS Enterprise Management-softwaren til central registrering af alle meddelelser og indgående ordrer. Fjernelse af behovet for at bruge et væld af Excel-ark og separate værktøjer.  Det andet projekt er Direct Billing, som gavner kunder på lossepladser ved at handle direkte med fakturaer.

Vi går videre

Udvidelsen af softwaretjenesterne hjælper Selikor med at træde frem i automatiseringen af sine aktiviteter. Styrken for Selikor ligger i dens centrale registrering, som bruger ét system til alle data for erhvervskunder og private husholdninger. Brug af et alt-i-et-system giver betydelige fordele for alt fra køretøjers ruter til registrering af kunder, til drift og fakturering. Merværdien for Selikor med Enterprise Management er indlysende. "Det er alt-i-en løsning", sagde Kerver. "Det garanterer betydelig ekstra værdi. Herunder affaldsindsamling og forvaltning af kloakblokeringer. Et væld af tjenester er registreret i back office software. Og direkte fakturering gør det muligt for vores kunder at afregne fakturaer med det samme, når de er på stedet – f.eks. en brovægt. Fakturaen kan leveres samtidig med, at varerne vejes. Vi ser bedre forvaltede pengestrømme, hvor fakturaerne bliver opfyldt på stedet. Det er ikke længere nødvendigt at sende en faktura."

Optimal udnyttelse

Ser man på optimeringen af papirsporet, ser vi Selikor tage et stort skridt fremad. Især med den centrale registrering af husstande. Denne tvetydige registrering undgår risikoen for fejl. "Efterfølgende vil vi fortsætte med at gøre optimal brug af hjemmesider", sagde Kerver. "Ved at bruge en app i Enterprise Management-softwaren begynder vi f.eks. at indsamle omfangsrigt affald. Vi er stadig i opstartsfasen, men vi ser frem til at låse op for mange ting online. Vi sørger også for, at vi forstår lokale problemer grundigt. Ved hjælp af vores europæiske perspektiv og viden om specifikke kundeproblemer har vi genereret en masse ideer her på Curacao. Derfor kan vi optimere mange flere processer."

Stående bifald

AMCS tilfører en bred vifte af færdigheder og praktisk viden fra sin rådgivning. Hvilket skaber mange muligheder for at optimere interne processer.  Som et resultat kan Selikor drage fuld fordel af alle de funktioner, som softwaren tilbyder. Denne fordel blev bragt i fokus i den direkte faktureringsfase ved projektets afslutning. Fru Angelique Fredema-Wallé, økonomichef i Selikor, udtrykte sin taknemmelighed for den hurtige service, som AMCS leverede, efterfulgt af et stående bifald. Glade kunder er altid en fornøjelse. Ikke mindst for Jochem Kerver: "Jeg er altid meget opsat på at rådgive vores kunder om at hjælpe med at maksimere fordelen ved at bruge vores produkter. Derfor er jeg meget glad for at være til stede på øen Curacao et par gange om året for at hjælpe Selikor med at anvende de nye systemer."

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Find ud af, hvad vores Enterprise Management-software kan gøre for din virksomhed!

Vores Enterprise Management-software vil optimere dine aktiviteter til vækst med øget effektivitet og forbedret overskud.

Anmod om en demo

AMCS Webinar: Hvorfor risikere at investere i ERP?

Hvorfor bruger virksomheder seriøse penge og tager betydelige risici ved at købe et ERP-system? Deltag i webinaret for at finde ud af!

Se Webinar

Ressourcer

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer

AMCS Brochure om sortering og kvalitet

Find ud af, hvordan vores løsning vil øge effektiviteten i din indgående kvalitetsevalueringsproces og reducere risikoen for kontaminerede eller afviste laster.

Download brochure
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på