Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Pressemeddelelse maj 2020 Updated maj 2021

Pressemeddelelse: Van Happen Containers optimerer indsamlingsruter med smart AMCS-software

Ring tilbage til mig

Indsamle affald mere effektivt og betjene flere kunder med de samme køretøjer

Amsterdam, maj 2020 – Van Happen Containers optimerer og digitaliserer alle sine affaldsindsamlingsaktiviteter med Route Planner og Fleet Planner, AMCS Groups intelligente optimeringssoftware. Van Happen Containers har specialiseret sig i indsamling og behandling af virksomhedsaffald og bygge- og nedrivningsaffald og transporterer affald og råmaterialer landsdækkende for store kunder.

Med AMCS' smarte software kan virksomheden indsamle affald mere effektivt og derfor betjene flere kunder med de samme køretøjer. Ved fuldt ud at integrere ordreaccept, planlægning og udførelse er Van Happen i stand til at reagere meget hurtigere på kundeforespørgsler og forbedre sin service endnu mere. Antallet af kilometer, der køres pr. kunde, er også faldende, hvilket betyder, at ruteoptimering samtidig bidrager til Van Happens verdensmål.

Planlægning i realtid og rettidige justeringer

Van Happen Containers er en bæredygtig virksomhed, der er ved at omdanne fra en affaldsindsamler til en cirkulær leverandør af råvarer. Det er vigtigt at udmærke sig i håndteringen af affaldsstrømme og indsamlingsressourcer. Virksomheden vil derfor begynde at bruge Route Planner til at optimere de faste ruter til indsamling af wheelie-skraldespande. Med Fleet Planner planlægges og optimeres ordrer på spring i realtid.

Derfor har planlægningsafdelingen løbende indsigt i ordrernes status, kan foretage rettidige justeringer og proaktivt informere kunderne, hvis noget ændrer sig. Realtidsplanlægning gør det muligt for Van Happen at planlægge hasteordrer fleksibelt og tildele dem direkte til det rigtige køretøj, selv på udførelsesdagen, hvis de allerede er føjet til de optimerede ruter. Dette øger servicepålideligheden og forbedrer kundeservicen.

Omkostningsbesparelser på op til hundredtusindvis af euro


Med Route Planner og Fleet Planner har Van Happen en komplet integreret løsning, der understøtter alle forretningsaktiviteter og løser alle planlægningsudfordringer. AMCS kan kombinere faste ruter til indsamling af wheelie skraldespande med fleksible ruter. AMCS-softwaren tilbyder også Van Happen-support til optimering af driftsaffaldslogistik ved blandt andet at håndtere de tilgængelige lastbiler smart og ved at optimere stabling af spring på køretøjer og trailere.

Sjef van Eck, CFO Van Happen Containere; 'AMCS' smart optimeringssoftware bidrager til effektiv behandling af den stadig større ordreportefølje. Det giver os mulighed for at reagere bedre på kundens ønsker og dermed opnå yderligere vækst uden en forholdsmæssig vækst i vores CO2-fodaftryk."

"Vi er meget glade for Van Happen Containers' valg af AMCS' optimeringssoftware. Med dette valg slutter Van Happen sig til den store gruppe af kunder, der tidligere har valgt AMCS' affaldsspecifikke planlægnings- og optimeringssoftware. Vi takker Van Happen for den tillid, de har til os, og er sikre på, at dette vil blive et langsigtet og vellykket samarbejde. Rogier de Klein, AMCS Salgschef.

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

AMCS Intelligent Route Optimization kombinerer dynamisk ruteplanlægning og realtidsoptimering for at øge effektiviteten og forbedre indtjeningen.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: Styrken ved ruteoptimering

Få indsigt i, hvordan du gør dine komplekse ruteplaner til en strømlinet proces efter behov uden de tidskrævende manuelle opgaver.

Se webinar

Ressourcer

Begivenhed

RWM 2023

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Blog

Navigering i teknologiske forandringer

Få vist andre ressourcer

Webinar On Demand: Smart affaldsindsamling baseret på prognosealgoritmer og IoT

Se webinar On Demand nu
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på