Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Nyheder september 2018 Updated maj 2021

Van Munster tiltræder AMCS Platform

Tablets og apps er fremtiden

Ring tilbage til mig

Van Munster Recyclers er en familievirksomhed baseret i North Brabant. Ud over at indsamle husholdningsaffaldspapir tager virksomheden sig af kommerciel indsamling af papir, pap, træ, metaller, plast og generelt affald, med fokus på bæredygtighed og effektivitet. Derfor samarbejder vi i øjeblikket med AMCS om storstilet digitalisering med det formål at nå vores langsigtede mål. Van Munster valgte AMCS Platform, AMSC's fulde produktpakke. Det er et valg, der understøttes af den brede vifte af løsninger, der tilbydes, og AMCS's klart udtrykte vision om fremtiden.

Virksomhedsledelse

Harold van Munster er medejer og administrerende direktør for Van Munster. "Valget for AMCS var klart. I august sidste år, efter omfattende forvalg og markedsundersøgelser, besluttede vi at gøre forretninger med AMCS. Præsentationen baseret på vores liste viste, at AMCS bedst opfyldte rammerne for krav, som vores partnere skal kunne udføre. Vi blev begejstrede for AMCS's Enterprise Management efter IFAT messen i München. Hvorfor valgte vi Enterprise Management? Vi brugte shortlisten til at fremhæve en række nøglekrav, såsom mobil behandling af ordrer. Et andet vigtigt krav var at kunne få adgang til kundeportalen inden for ERP-systemet. Derudover søgte vi et større indblik i vores eksisterende materialestrømme. Systemet tilbyder de muligheder, vi ledte efter, så vi kan få en større indsigt i de nuværende aktier og endda introducere prognoser."

Optimale ruter

Tiden er nu inde til, at Van Munster foretager den fuldstændige overgang til digital. Van Munster: "Derfor valgte vi Enterprise Management som grundlag for vores forretning. Vi bruger den til at administrere alle vores logistikoperationer, der udgør inputtet til AMCS' Intelligente Optimeringsløsning (Fleet Planner) til at generere dynamiske, optimerede ruter. Derudover vil hele back office blive inkluderet i overgangen. Og det er gode nyheder for vores kontorpersonale. Det er klart, at merværdien af disse løsninger stadig skal bevises, især da vi i øjeblikket er i gang med at forske i datamigration. Det drejer sig primært om, at chauffører og kunder kan bruge en tablet til at indtaste de data, som de allerede skal aflevere i løbet af deres arbejde, hvilket gør dem umiddelbart tilgængelige i systemet. Vores back-office kan derefter behandle dataene for at kontrollere eventuelle uregelmæssigheder."

Entydigt datasæt

"Den store styrke ved AMCS' løsninger ligger primært i deres ambition om hurtigt at flytte alle deres produkter ind i et cloudmiljø. Dette vil resultere i oprettelsen af et entydigt datasæt eller en platform, hvor vi f.eks. vil kunne bruge BI-værktøjer til at få adgang til data. I mellemtiden kan AMCS se, hvilke datatrafikbevægelser de er i stand til at logge. Jeg tror, at deres ambitioner perfekt matcher vores ambition om at vokse. Selvom vi er en regional aktør, og AMCS opererer over hele verden, er vi lige så gode til at sigte efter data, der er tilgængelige hvor som helst når som helst. Dette gælder både for os selv og for vores kunder. Det betyder, at vi endelig kan sige farvel til faktoren "menneskelig forsinkelse".

Testfase for dataoverførsel

Hvad er den vigtigste forretningsmæssige fordel for Van Munster? "Det enorme bjerg af papir, der nu er historie, selv om det kan lyde selvmodsigende for en papir-behandling organisation. Vi mener, at det er vigtigt at give vores medarbejdere noget innovativt, hvilket giver dem mulighed for vækst. Dette øger graden af arbejdsglæde. Det er også vigtigt, at vores kunder efter at have lagt containeren tilbage i portalen kan se præcis, hvad der er blevet gjort. Dette erstatter den situation, hvor fakturaer med lidt held endelig lander på det rigtige skrivebord flere uger, der ankommer til administrationsafdelingen. Dataoverførselsprocessen er ved at blive testet. Det er klart, at dette skal udføres grundigt for at undgå ophobning af efterslæb."

Tablets og apps

Er innovation vigtig for Van Munster? "Vi har faktisk brugt teknologi til at overvåge containere i årevis. Der er allerede en hel del relevant knowhow hos AMCS, så vi vil bestemt samle vores viden på dette område i den nærmeste fremtid. Tingenes internet er også sikker på at spille en central rolle. Ligesom løsninger, der hjælper vores mål om at opnå større bæredygtighed. Tag et kig på Intelligent Optimering (Ruteoptimering). Vi fortæller altid vores planlæggere at se hver dag som en udfordring at bringe så meget tonnage som muligt til vores forretning med så lidt kilometertal som muligt. Ved at bruge AMCS Intelligent Optimisation (Fleet Planner) vil vi være i stand til at håndtere det endnu bedre. Hvad mere er, at arbejde med tabletter er et must. Tablets og apps er fremtiden. Som partner vil AMCS uden tvivl være afgørende for vores kontinuitet. En stor fordel er, at det er en stor virksomhed med et etableret navn og enorm opbakning. Deres interne udviklingsprogram viser deres klare uvilje mod at blive afhængig af, at andre parter gør deres produkter succesrige. Jeg nyder virkelig at arbejde sammen med dem."

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Lad os vise dig, hvad AMCS Platform kan gøre for dig!

Lad AMCS vise dig, hvordan du optimerer din drift for at øge overskuddet, forbedre effektiviteten og skabe vækst i din virksomhed.

Anmod om en demo

Webinar on Demand: AMCS Platform Oversigt

Dette webinar giver et indledende overblik over AMCS Platform, den end-to-end cloud-løsning, der giver mulighed for fuld synlighed i dine operationer.

Se webinar On Demand nu

Ressourcer

Webinar

Innovationer i den cirkulære økonomi: AI i ressourcehåndtering

Brochure

AMCS BETALER FOR LEVERANDØRBETALINGER TIL METALGENBRUGERE

Begivenhed

ESG Europe Summit

Få vist andre ressourcer

AMCS Platform Brochure

Download vores brochure og find ud af, hvordan du kan arbejde smartere, mere problemfrit og mere digitalt. Det resulterer i øget overskud, forbedret effektivitet og lavere omkostninger.

Download brochure
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på