Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer

Digital aktivering fremskynder forretningsvækst

Forbered dig på digital disruption

Download

Forandringstempoet accelereres af digital aktivering, og vi ser en sammenhæng fra digitaliseringen af en virksomheds datastrømme til vækstraten for disse virksomheder. I hvor høj grad virksomheder digitalt muliggør deres organisation, bliver en eksponentiel vækstfaktor i deres evne til at ekspandere.

I bogen "Eksponentielle organisationer" gennemgår forfatteren Salim Ismail organisationer, der skalerer mange gange antallet af typiske organisationer i deres sektor. Fokus er på eksponentielt voksende virksomheder, der synes at vokse i samme tempo som teknologi, i henhold til Moores lov, fordobling år for år.


Moores lov henviser til en observation foretaget af Intel medstifter Gordon Moore i 1965. Han bemærkede, at antallet af transistorer per kvadrattomme på integrerede kredsløb (dvs. lagerkapaciteten) var fordoblet hvert år siden deres opfindelse.

Effekten Dobbelt ned

Salim refererer til det som Double Down effekt: Han bemærker, at "futurist Ray Kurzweil har studeret dette vækstfænomen i 30 år og har fire underskrift observationer:

Læs mere i download

DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Blogs Brochurer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på