Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Ferrovial building

Chaufførerne og ledelsen har enstemmigt besluttet sig for AMCS' Mobilløsning

ferrovial trucks 2

Betydelig reduktion af brugen af papir og manuel indtastning af data

Ferrovial

Et lettilgængeligt chaufførprogram

Chauffører og ledelse har enstemmigt valgt en in-cab tablet-baseret mobilløsning. Som virksomhed håndterer Ferrovial alle affaldstjenester lige fra kundernes dørtrin til forarbejdning, genbrug og energiudvinding fra skrald. De betjener en bred vifte af kunder, lige fra lokale myndigheder til leveringen af erhvervsaffaldstjenester til store virksomheder. De opsamler også den data som du behøver for at rapportere din affaldshåndteringsydelse gennem vores højteknologiske indsamlingsvogne.

 

Udfordringen

For Ferrovial var udfordringen at optimere hele processen, befri køretøjerne fra papirarbejde og den manuelle håndtering af omkring 80,000 ruteark om året.

Løsningen

Ferrovial bruger en tablet-løsning der anvender kundernes digitale signatur som servicebevis. At have besvær med underskrifter på formularer hører fortiden til. Så snart en Ferrovial-kunde underskriver ordren digitalt, bliver den lagret af AMCS’ back-office-software (ERP). Når først den er modtaget på kontoret, modtager kunden den underskrevne, digitale købsordre via e-mail, hvilket eliminerer administrativt besvær.

Resultaterne

Resultatet er en betydelig reduktion i anvendelsen af papir og manuelt input af data. Udover realtidsanskueliggørelsen af alle køretøjets aktiviteter, er der i det hele taget tale om en sum af afgørende fordele” ifølge tidligere IT-chef Jordi Vea iBarnbany.

Hvis du vil vide mere

Download casestudiet og få mere at vide om alle de fordele og resultater som Ferrovial har opnået ved at implementere in-cab-tablet-løsningen fra mobilløsningssuiten og Enterprise Management-løsningen (ERP).

Ferrovial trucks

Anmod om en demo

cloud iStock-479184640 (002).jpg

The Future of Software Platforms for the Waste & Recycling Industry

Free webinar for municipalities, waste management companies and waste transporters

This webinar will provide insights into three main topics supporting the next generation software platform for your business: Business Agility, Cloud Services, and an Exceptional User Experience. Sign up to learn more

Register for the webinar here