Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Mobile workforce in cabin

Spektakulære besparelser og hurtigere fakturering

Wheely bin Meerlanden with two helpers

Eliminering af fejl og besparelser på tid var den primære grund til at Meerlanden implementerede AMCS' Mobilløsning

Meerlanden Trucks and driver ipad.jpg

Vores største fordel er at vores ordrer bliver modtaget og distribueret i real-tid

Meerlanden

Papirløs kørsel

Papirløs kørsel med in-cab-tablet-løsning, forbedrede margener fra mobilløsning, god kundeservice og hurtigere betaling.

Fra at være en traditionel affaldsindsamler har Meerlanden udviklet sig til at blive en innovativ affaldsindsamler og –bearbejder, der også udfordrer kommuner på den integrerede forvaltning af det offentlige rum. De gør affald værdifuldt ved, så vidt det er muligt, at udnytte det som råvare, hvormed de bidrager til et renere miljø.   

De sidste par år har vi været nødt til at forny os. Dette førte til udfærdigelsen af et gæringsanlæg, der blev taget i brug i 2011. Med denne installation bliver GFT-skraldets energi transformeret om til biogas, som så bliver opgraderet til grøn gas. Denne opfindelse har taget det første skridt i retning af en cirkulær regional økonomi.   

Udfordringen

For at forbedre servicen for deres kunder ønskede Meerlanden et bedre faktureringssystem: helt papirløst! 

Arthur Richardson, Manager of Commercial Waste hos Meerlanden bemærker, ”Vi var oppe imod adskillelige udfordringer hos Meerlanden. Vi havde et behov for at arbejde miljøbevidst, for fleksibiliteten til at tilpasse os foranderlige krav, og for at forbedre vores faktureringssystem på samme tid.

Løsningen

”Mobilløsningen var den perfekte løsning til vores behov. ” Det er en fantastisk opfindelse med hvilken vi fuldt ud automatiserer hele den administrative proces ved affaldsindsamling for vores kunder, fra aftale til afregning. Og denne proces er papirløs. Hver dag bliver vores indsamlere af industrielt affald udstyret med en tablet, som de let kan montere i deres kabine. Gennem app’en er de i konstant forbindelse med vores planlæggere, hvilket er en stor fordel.

Resultaterne

“Vi vandt tid og tilfredse kunder. Afregningsprocessen er nu væsentlig hurtigere. Vores kunder er bedre informeret, vi modtager færre klager, og det forbedrer effektiviteten af vores processer. Vi lukrerer på den vundne tid.

Vi nyder også den komplette integration med AMCS’ back-office-software, der virkelig opfylder dets løfte om at forbedre effektiviteten. Papirløs kørsel er en realitet! ” siger Richardson.

Hvis du vil vide mere

Download casestudiet og læs om alle de fordele og resultater som Meerlanden har opnået ved at implementere in-cab-tablet-løsningen fra mobilløsningssuiten og Enterprise Management-løsningen (ERP).

Anmod om en demo

Groningen truck underground bins

Sustainable waste collection in liveable cities using forecasting algorithms

Free webinar for municipalities, waste management companies and waste transporters

Join us for a free webinar hosted by Martijn Schimmer as he explores the advantages of using intelligent route optimisation software for collecting your containers (above and/or underground) on 18 June 2019. Sign up now

Register for the webinar here