Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
CF7A8451 edit.jpg

Utroligt investeringsafkast

CF7A8505.JPG

Strømlinede processer og øget produktivitet

Russell Reid og Mr. John

Helt vildt mange besparelser

Russell Reid & Mr. John giver en usædvanlig mængde besparelser og effektivitet gennem AMCS-platformens anvendelse.

Russell Reid er en familieejet og -drevet affaldshåndteringsvirksomhed med hovedkvarter i New Jersey. Virksomheden opererer under to mærker:  Russell Reid (www.russellreid.com) og Mr. John (https://mrjohn.com). Virksomheden har været i gang siden 1964 og har p.t. 7 placeringer, 312 medarbejdere og 200 køretøjer. De tjener hele New Jersey, de fem bydele New York City og Eastern Long Island, Eastern Pennsylvania, Philadelphia samt Northern Delaware.

Udfordring

Gary Weiner, direktør: ”Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet. For at støtte denne vision har vi investeret kraftigt i vores medarbejdere, udstyr og teknologi for at fortsætte min fars arv. AMCS-softwaren er fantastisk til gradvis udvikling. Vi er i en ret kraftig udvikling lige nu efter 15 år, og vi kan se en masse muligheder for at forbedre os og fortsætte med at være innovative.”

Løsning

Rob Suessmann, logistikchef; “Det mest spændende for os var, da AMCS introducerede en mobilløsning, som integreres med vores Enterprise Management-løsning.  Tidligere var det hele en manuel proces.  Det var utroligt transformerende at anvende mobile enheder i vores feltservicegruppe.

Vi kan nu spore starten af ordren i forsendelsesafdelingen og behandle den hele vejen gennem til chaufførens mobil-app og derefter tilbage til hjemmekontoret.  Det har gjort det muligt for os at håndtere beredskabs- og nødstatusarbejde, når vi ved, hvor lastbilerne er på et givet tidspunkt. Ved at fastslå køretøjernes position, og hvad deres kapabiliteter er, kan vi uddelegere arbejdet mere effektivt til den passende ressource og derfor gøre vores respons til vores kunder bedre.“

Resultater

Enterprise Management-løsningen har været kernen i vores drift. Den rigtige fordel for os er at have synlighed over, hvad der er i gang dagligt i hele vores drift.  Med 200 køretøjer på vejen er der en masse dele i bevægelse med koordinering, arrangering og genarrangering af planer, og vi er nødt til at gøre dette på den mest omkostningseffektive måde muligt. 

  • Strømlinede processer og øget produktivitet
  • Højere kundeserviceniveau
  • Skalerbart system, der understøtter virksomhedsvækst
  • Indblik i virksomhedspræstation
  • Forbedret kommunikation fra kontor til marken
  • Utroligt investeringsafkast

For mere info

Download casestudiet og lær om alle fordele og resultater, Russell Reid og Mr.John har opnået ved at implementere AMCS Platform!

https://www.russellreid.com/

https://mrjohn.com/

Anmod om en demo

Groningen truck underground bins

Sustainable waste collection in liveable cities using forecasting algorithms

Free webinar for municipalities, waste management companies and waste transporters

Join us for a free webinar hosted by Martijn Schimmer as he explores the advantages of using intelligent route optimisation software for collecting your containers (above and/or underground) on 18 June 2019. Sign up now

Register for the webinar here